Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MEGA dojatá Patrícia Vittek: Tri mesiace to tajila… ZÁSNUBY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - S radostnými správami akoby dnes prasklo vrece. A jednu z nich sa podelila aj Patrícia Vittek, ktorá sa dojatím prehovorila o zásnubách, ktoré dokázala tajiť tri mesiace!

Patrícia má mladšieho brata Dominika, o ktorom sme písali ešte vo februári. Práve vtedy sa aj svojou partnerkou totiž vydal pomáhať na hranice utečencom z Ukrajiny. Jeho veľká sestra vtedy neskrývala hrdosť a dojatie, no a je zjavné, že s bratom majú mimoriadne krásny a pevný súrodenecký vzťah. 

A zrejme práve preto bola jednou z mála, ktorá vedela o tom, čo Dominik chystá. So svojou pôvabnou priateľkou sa totiž najnovšie zasnúbili, pričom Paťa o jeho plánoch vedela a dokázala to pred všetkými tajiť až neuveriteľné tri mesiace. 

MEGA dojatá Patrícia Vittek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

„Máme doma jeden z najsilnejších momentov v rodine. 3x som sa rozplakala. A som nesmierne šťastná a vďačná, že takéto veci sa ešte dejú," opísala speváčka so slzami v očiach. Toto boli tri mesiace v mojom živote, kedy som zahrala najväčší herecký výkon pred mojou rodinou. Ja normálne neviem, pochopiť, že som to dokázala," priznala a dodala, že tajomstvo zdieľala s jediným človekom mimo rodiny, ktorému absolútne dôverovala, pretože nikoho z rodiny nepozná. 

MEGA dojatá Patrícia Vittek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

No a prečo boli okolo zásnub také veľké tajnosti? „Môj brat ma o to požiadal, aby všetko dopadlo tak, ako si želal a tak, ako naplánoval. Požiadal svoju priateľku neuverieľným spôsobom o ruku. Ako to celé zorganizoval a utajil... Spustilo to také emócieNaozaj sa oplatí udržať tie najdôležitejšie tajomstvá," dodala Patrícia s tým, že je neuveriteľne šťastná a vďačná, aký majú s bratom súrodenecký vzťah. 

Čo k tomu viac dodať? Snáď len to, že snúbencom srdečne gratulujeme a prajeme, nech je ich spoločný život plný vzájomnej lásky, dôvery a porozumenia. 

Viac o téme: Patrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu