Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rázny krok Reného Strausza: Strach o tehotnú Zuzanu Plačkovú... Nebudem to riskovať!

Zuzana Strausz Plačková a René Strausz Zobraziť galériu (4)
Zuzana Strausz Plačková a René Strausz (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková a René Strausz sa pripravujú na najkrajšiu rolu v ich životoch. Z manželov sa už čochvíľa stanú rodičia, no a k príchodu bábätka sa postavili s patričnou zodpovednosťou. Tá zahŕňa aj kroky, ktoré nie sú úplne príjemné, zároveň však naozaj nutné...

Ešte začiatkom minulého roka sa kráľovná slovenského Instagramu postarala o prekvapenie, keď ohlásila, že si do domu zaobstarali nového domáceho miláčika. S Reném si kúpili miniprasiatko, ku ktorému neskôr pribudla aj sliepka. Tá však skončila u rodičov, pretože Strauszovci doma nemali vhodné podmienky. 

No a rovnaký osud ako sliepočku teraz postretol aj prasiatko menom Tinky. Ibaže dôvod je úplne iný. Rozkošná svinka totiž nezostala taká mini, ako predávajúci sľúbili. ,,Nedávajte to na babku, že ho vykŕmila, proste nás o**bali pri kúpe,” vyhlásil pred časom René, keď informoval o tom, že prasiatko má už 30 kilogramov. 

Rázny krok Reného Strausza:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/queen.plackova)

No a práve jeho veľkosť a temperament môžu za to, že trvalé bydlisko našiel u Zuzaninej maminy. Tá si Tinkiho tak zamilovala, že ho často Strauszovcom ani nechcela vrátiť  a manželia napokon súhlasili, aby u nej zostal natrvalo, keďže Zuzana v lete porodí bábätko. Celú vec ozrejmili samotní budúci rodičia, keď sa Reného jedna zo sledovateliek spýtala, kde sa momentálne Tinky nachádza. 

„Je u mamky. Tá nám ho nechce dať, už sme poňho boli 3x a nechce o tom ani počuť. Takže k nám príde na prázdniny koncom mesiaca,” napísala Zuzana, no a René potom celú vec definitívne ozrejmil. „Mám tehotnú žienku a sem-tam na nás skáče, keď sme v obývačke alebo proste hocikedy sa rozbehne a už nemá 5 kg. Nebudem riskovať, aby sa stalo niečo dieťaťu,” odkázal budúci otec, ktorého dôvody pochopí zrejme každý rodič. A keďže má Tinky aj teraz milujúci domov, spokojnosť je na oboch stranách. 

Rázny krok Reného Strausza:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené Strausz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu