Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Premiéra v kine: Mladá hviezda s priateľom politikom a exmarkizáčka… Uff, vie vôbec dýchať?!

Bronislava Kováčiková, Gábor Grendel a Silvia Juříková s priateľom. Zobraziť galériu (6)
Bronislava Kováčiková, Gábor Grendel a Silvia Juříková s priateľom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v bratislavskom nákupnom centre konala premiéra nového česko-slovenského filmu s názvom Láska hory prenáša. Jednu z postáv si v ňom zahrala aj mladá slovenská herečka Bronislava Kováčiková (25), ktorú v spoločnosti sprevádzal partner, politik Gábor Grendel (41). Novinku si nenechala ujsť ani bývalá markizácka redaktorka Silvia Juříková (30). Tá pohľady prítomných pútala naprataným dekoltom. Až sa natíska otázka - vie vôbec dýchať?!

Tento týždeň sa nesie v znamení filmových premiér. Do kín sa dostala marvelovka Doctor Strange, v Prahe sa uvádzala miniséria o Ivete Bartošovej a v utorok tvorcovia predstavili aj česko-slovenskú novinku s názvom Láska hory prenáša. Tú si samozrejme nenechalo ujsť veľké množstvo známych tvárí. 

Galéria: Premiéra filmu Láska hory prenáša:

Medzi nimi aj bývalá markizácka redaktorka Silvia Juříková. Mladá Slovenka, ktorá pred rokmi na obrazovkách Markízy pútala pozornosť vyzývavým vzhľadom, nezostala svojej povesti nič dlžná a v spoločnosti sa opäť objavila v outfite, ktorý pútal pozornosť. Základ tvoril elegantný kraťasový kostým... Lenže ten doplnila priesvitným čipkovaným crop topom, v ktorom pôsobila, že sa nevie ani nadýchnuť. 

Premiéra v kine: Mladá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

V spoločnosti nechýbala ani Bronislava Kováčiková, ktorá v novinke stvárnila jednu z úloh. Garde jej na premiére robil priateľ, známy slovenský politik Gábor Grendel. Dvojica prišla perfektne zladená - herečka si obliekla slušivé saténové šaty a jej partner doplnil čierny oblek kravatou v rovnakej farbe. Pozrite, ako im to spolu pristalo! 

Premiéra v kine: Mladá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Gábor GrendelBronislava KováčikováSilvia JuříkováLáska hory prenáša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu