Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenskí diváci v TOTÁLNYCH nervoch z markizáckej hviezdičky: Chce sa nám z teba GRCAŤ!!

Tak toto sme tu už dlho nemali! Zobraziť galériu (4)
Tak toto sme tu už dlho nemali!

BRATISLAVA - Fúha, tak toto tu už dávno nebolo! Nie je ničím výnimočným, že diváci si k televíznym tváram dokážu prostredníctvom obrazovky vytvoriť buď sympatie alebo naopak - totálnu antipatiu. Avšak to, ako veľmi majú v zuboch jednu z aktuálnych hviezdičiek... Nooo, tak to sme tu nemali už pekne dlho!

Súťaž Survivor sa pomaly ale isto chýli ku koncu a všetci súťažiaci si aktuálne užívajú oddych v pohodlí svojich domov. Aj napriek tomu však diváci netrpezlivo čakajú na meno víťaza, ktorý už síce  v Markíze známy je, no my sa ho dozvieme až počas finálovej epizódy, na ktorú si ešte niekoľko týždňov počkáme.

Medzi tým teda na obrazovke stále zostáva posledných osem súťažiacich, no a do tejto partičky patrí aj Chili Tathuy, ktorá je českým divákom známa zo šou MasterChef, šťastie skúšala i v Superstar, až napokon zakotvila v Survivor. Vymetačka televíznych šou bola ľuďom v predchádzajúcich formátoch mimoriadne sympatická. Lenže počas Survivora sa všetko zmenilo. 

Chili Tathuy súťažila aj v markizáckej Superstar
Zobraziť galériu (4)
Chili Tathuy súťažila aj v markizáckej Superstar  (Zdroj: TV Markíza)

Dôvodom sú jej hráčke stratégie, lži a intrigy, koré podľa niektorých zachádzajú ďaleko za hranice hry. A to až tak, že Chili začali vnímať nie ako šikovného hráča, ale ako vyslovene zlého a zákerného človeka. Svedčia o tom aj stovky negatívnych komentárov pod každučkým príspevkom na jej Instagrame. A medzi tým kvantom sa skutočne len veĺmi ťažko nájde aspoň zopár pozitívnych reakcií. 

„Tá vaša hra, kde iba ohovárate a nakoniec ešte klamete, je nepozerateľná. Už teraz ste tam dlhšie, ako by ste mala byť," napísala jej istá sledovateľka na Instagram, pričom si za svoju poznámku vyslúžila takmer 200 lajkov. „Po zhliadnutí tohto dielu sa mi z teba chcelo zvracať viac než normálne," vyjadrila sa zasa pani Anet, ktorú svojim lajkom podporilo až 160 užívateľov. 

Slovenskí diváci v TOTÁLNYCH
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Jak je záber na Chili, odvraciam zrak. Hnus," „Grcám," či „Mne je z vás vážne zle. Piatkový diel lna voyo ste sa opäť predviedla. Nič ste nedokázali. Nezaslúžite si tam byť," húfne jej odkazujú diváci, ktorí ju podľa vlastných slov považujú za údajne najodpornejšieho súťažiaceho, aký vôbec v tejto šou bol. A čo na to Chili? Nuž, podĺa jej ironických odpovedí si z kritiky stoviek ľudí vôbec nič nerobí... 

Slovenskí diváci v TOTÁLNYCH
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: ChiliSurvivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu