Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská RADOSŤ slovenskej krásky: TEHOTNÁ s hviezdou telenoviel!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Budú z nich rodičia! Krásna Slovenka Bronislava Gregušová, ktorá v roku 2015 skúšala šťastie v súťaži Miss Slovensko, počas víkendu krásne prekvapila svojich priateľov a priaznivcov. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila, že je tehotná. Spoločne so snúbencom, slávnym hercom z telenoviel - Mariom Cimarrom (50) už aj vedia, aké meno dajú svojmu dieťatku.

Slovenky sú krásne ženy! A za pravdu by nám určite dal aj herec Mario Cimarro, známy napríklad z telenoviel Skrytá vášeň, či Túžba tela. Hoci o tomto fešákovi sníva nejedna žena, on miluje Slovenku Bronislavu Gregušovú. Dvojica sa zoznámila koncom roka 2018 a o rok nato ju požiadal o ruku. 

Mario Cimarro a Bronislava Gregušová
Zobraziť galériu (7)
Mario Cimarro a Bronislava Gregušová  (Zdroj: Instagram B.G.)

V týchto dňoch sa dvojica pochválila krásnou novinkou. A to, že už čochvíľa sa z nich stanú rodičia. Budúca mamička na Instagrame zverejnila aj zábery z ultrazvuku. Pri tej príležitosti tiež prezradili, aké mená majú pre svoje dieťatko vybrané. „Brando alebo Briana, už teraz ťa milujeme z celého srdca, tela a duše. Budeme sa o teba starať ako o zázrak, ktorým aj si,” napísala na sociálnej sieti kráska. 

Viac o téme: Bronislava GregušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu