Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PREMIÉRA filmu Šťastný nový rok 2: Hviezdna Marcinková a Pauhofová... DETAIL, ktorým TO vyjadrila JASNE!

Gabriela Marcinková, Tatiana Pauhofová Zobraziť galériu (3)
Gabriela Marcinková, Tatiana Pauhofová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V pondelok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra pokračovania filmu Šťastný nový rok. A nenechalo si ju ujsť obrovské množstvo známych tvárí. Najviac pozornosti však, pochopiteľne, pútali hlavné hviezdy. Herečka Gabriela Marcinková (33) vyzerala božsky... Rovnako ako Tatiana Pauhofová (38). Tá navyše zaujala detailom, ktorým jasne vyjadrila svoj postoj!

U našich západných susedov film uviedli už pred niekoľkými mesiacmi, protipandemické opatrenia na Slovensku však zariadili, že u nás sa do kín dostal až teraz. Možno aj to bol dôvod, prečo si premiéru v známom bratislavskom nákupnom centre nenechalo ujsť také obrovské množstvo známych tvárí. 

Galéria: Slávnostná PREMIÉRA filmu Šťastný nový rok: Dobro došli

Najviac pozornosti však, pochopiteľne, pútali práve predstavitelia postáv z pokračovania filmu Šťastný nový rok. Mnohým svojim výzorom vyrazila dych herečka Gabriela Marcinková, ktorá počas večera vyzerala ako skutočná hollywoodska hviezda.

PREMIÉRA filmu Šťastný nový
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Dokonalý mejkap a perfektný styling len podčiarkli jej prirodzenú krásu. Tú si, mimochodom, v roku 2013 všimli aj v zahraničí, keď ju zaradili do rebríčka 100 najkrajších herečiek sveta. Tromfla vtedy dokonca aj Scarlett Johansson. A my sa ani nečudujeme! 

K najkrajším slovenským herečkám patrí aj Tatiana Pauhofová, čo rovnako dokazovala a aj počas pondelkovej premiéry. Svoj elegantný outfit však doplnila detailom, ktorý pripomínal mrazivú realitu. Na blúzku si totiž pripla žltú a modrú stužku, čím v týchto ťažkých časoch vyjadrila podporu Ukrajine. 

Viac fotiek z premiéry nájdete vo FOTOgalérii vyššie!

PREMIÉRA filmu Šťastný nový
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Gabriela MarcinkováTatiana Pauhofovኝastný nový rok 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu