Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PREMIÉRA nového slovenského filmu: Z Bernasovskej SEXICA v MINI, z playmate Cifrovej naopak elegantná dáma!

Playmate Eva Cifrová, moderátorka Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom „Mravcom“ Jakubove Zobraziť galériu (5)
Playmate Eva Cifrová, moderátorka Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom „Mravcom“ Jakubove (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Presne na prvého apríla sa známy slovenský režisér Peter Bebjak (51) rozhodol odpremiérovať svoj nový triler s názvom Tieňohra. Slávnostné uvedenie novinky do kín si nenechala ujsť napríklad moderátorka Petra Bernasovská (51), ktorá prekvapila svojimi sexi minišatami. Naopak playmate Eva Cifrová (39) prišla za elegantnú dámu!

V piatok sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra nového filmu režiséra Petra Bebjaka s názvom Tieňohra. Novinku si nenechalo ujsť veľké množstvo známych osobností a mnohí z nich počas večera pútali pozornosť svojim výzorom. 

Galéria: Premiéra filmu Tieňohra:

Za zmienku určite stojí moderátorka Petra Bernasovská, ktorá prekvapila svojim sexi outfitom. Známa Slovenka je známa svojimi dokonalými, štíhlymi nohami a tie odprezentovala aj v kine. Dorazila totiž v čiernych, hriešne krátkych minišatách, v ktorých ukázala nielen nohy, ale aj svoj výstrih. 

PREMIÉRA nového slovenského filmu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Naopak o poznanie elegantnejšie sa obliekla bývalá playmate Eva Cifrová. Práve od nej by sa pritom čakalo, že do spoločnosti dorazí v odvážnejšom oufite a naopak... Na premiéru prišla ako skutočná dáma. Na sebe mala šaty dlhé po lýtka bez akéhokoľvek výstrihu, obula si elegantné lodičky a cez plecia prehodila svetlý plášť. Vyzeralo skvelo, čo poviete?

PREMIÉRA nového slovenského filmu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Eva CifrováPetra Bernasovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu