Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Diváci VYSMIALI jojkársku fitnessku: UMELINA… FOTO Bez zákrokov ju ani nespoznali!

Na FOTO bez zákrokov ju ani nespoznali! Zobraziť galériu (4)
Na FOTO bez zákrokov ju ani nespoznali! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Onedlho je za nami ďalší týždeň relácie Bez servítky, no a ako to už pri tejto šou býva, ani tentokrát nechýba zostavička viac-menej kontroverzných súťažiacich. Okrem bývalého ženícha zo Svadby na prvý pohľad či speváčky Barbory Balúchovej si na výhru 500 eur skúšala siahnuť i bikini fitnesska Michaela...

Michaela sa snažila kartami zamiešať počas druhého dňa, no viac ako svojím menu zaujala kratučkou sukňou a obrovským výstrihom, z ktorého doslova vypadávalo jej vylepšené poprsie. Niet sa čomu čudovať, že jej spolusúťažiaci Michal sa viac ako jedlu na tanieri venoval jej polonahému hrudníku. 

Diváci VYSMIALI jojkársku fitnessku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Vylepšenej kráske však pozornosť upriamená na jej vnady neprekážala. Práve naopak, vyjadrila sa, že dúfa, že poodhalené prsia jej vynesú aspoň nejaké tie body navyše. Táto stratégia prešla jedine u spomínaného slobodného mládenca Michala. No divákov jej pretŕčanie sa dostalo do vývrtky. 

Už predtým jej v diskusiách nakladali, čo sa do nej zmestilo, jej správanie počas dňa, kedy varila, však všetko zaklincovalo. Jedna z fanúšičiek dokonca "vyhrabala" jej starú fotku, kde ešte nemala žiadne úpravy. „Prirodzená bola krajšia. Teda bola. 7 rokov dozadu,“ vyjadrila sa. No a veru, ostatní s jej názorom súhlasili. 

Diváci VYSMIALI jojkársku fitnessku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Ja tie baby nechápem. Ak bola toto ona, tak bola krásna, teraz je ako trans,” zamyslela sa pani Zuzana. „To je ona? Neverím,” čudovala sa Anna. „Také pekné dievča to bolo a takú umelinu zo seba urobiť, kam to speje?” zamyslel sa iný divák. A čo si o tom myslíte vy? 


Diváci VYSMIALI jojkársku fitnessku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: MichaelaBez servítkyBikini fitness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu