Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rihanna tajila tehotenstvo aj pred priateľmi: Toto ju PREZRADILO!

Rihanna Zobraziť galériu (2)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dnes už každý vie, že speváčka Rihanna očakáva svoje prvé dieťa. Kde sa objaví, tam totiž hrdo vystavuje svoje bruško. To pritom svedčí o tom, že sa jej tehotenstvo darilo tajiť pomerne dlho. Ako najnovšie priznala, tajnosti robila dokonca aj pred priateľmi.

Speváčka priznala svoje tehotenstvo v januári. Dovtedy svoj požehnaný stav skrývala pred zrakmi verejnosti a dlho sa ho snažila utajiť aj pred vlastnými kamarátmi. 

Tí si však nakoniec všimli zmeny v jej správaní. Zrazu im prišlo podozrivé, že speváčka odmieta alkohol aj marihuanu. „Bolo to ťažké, pretože sú so mnou stále, poznajú moje návyky. Divili sa, že nepijem ani nefajčím,” prezradila Rihanna v rozhovore pre E! news. 

ASAP Rocky a Rihanna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Navyše si dopriala niečo, čo dovtedy odmietala. „Teraz jem veľa vecí, ktoré som predtým nejedla. Vedia, že neznášam sladké a zrazu si objednávam koláče a šišky. Nakoniec som to musela priznať a všetci boli v šoku, rovnako ako zvyšok sveta,” uviedla umelkyňa, ktorá sa aktuálne už hrdo vystavuje svoje bruško všetkým na obdiv. 

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu