Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenský komik si KOPOL do Merčiaka: Šialená paródia… Tak toto je DELO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Komik Fero Joke je známy aj vďaka svojim vydareným paródiám, ktorými reaguje na aktuálne dianie. Pri tvorbe videí neberie ohľad na toho, či ide o známeho človeka, v minulosti napríklad nešetril ani Dominiku Cibulkovú, ktorá bola pri očkovaní proti covidu "vovedená do omylu". A teraz si Fero podal aj kauzu okolo Marcela Merčiaka!

Pred pár dňami unikla z RTVS nahrávka vulgárne nadávajúceho Marcela Merčiaka. Po tom, čo v priamom prenose z olympiády oznámil divákom nesprávnu informáciu, bol šialene rozčúlený a poriadne vybuchol. Od kolegov totiž napriek svojej snahe zistiť aktuálne informácie nedostal avízo, že situácia sa zmenila.

Slovenský komik si KOPOL do Merčiaka: Šialená paródia… Tak toto je DELO! (Zdroj: Instagram Fero Joke)

Slovenský komik si KOPOL
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

 „Prečo ste ma tak zarezali do pi*i, Braňo! Prečo ste ma tak zarezali? Keď vidíte, že je tam 13:00 do pi*e a necháte ma koko*inu povedať! Kri*ta, B*ha vám, do pi*e! Už som naozaj nas*atý, do pi*e!” znie úryvok z Merčiakovho vulgárneho prejavu, ktorý venoval kolegom na telefóne. 

Slovenský komik si KOPOL
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Merčiakovho monológu sa okamžite chytili rôzne satirické stránky a internetom sa začalo šíriť množstvo meme obrázkov. No a celá táto kauza neunikla ani spomínanému komikovi, ktorý rýchlo zareagoval a na svojom Instagrame zakrátko zverejnil vydarenú paródiu. „Na Merčiaka u kaderníčky,” nazval svoje video, v ktorom sa zákazníčka Merčiakovým štýlom sťažuje na služby vlasovej stylistky. „Ani ja si tu chachuľu neváľam,” kričí v paródii, ktorú rozhodne musíte vidieť!

Viac o téme: ParódiaMarcel MerčiakFero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu