Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Robo Papp po VYHADZOVE z RTVS: Variť bude na Jojke!

Robo Papp Zobraziť galériu (6)
Robo Papp (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák Robo Papp (40) dostal zhruba po roku pôsobenia v RTVS, v relácii Tajomstvo mojej kuchyne, padáka. Vášnivý kuchár sa však z televíznych obrazoviek celkom nevytratí... Svoje kulinárske umenie bude opäť predvádzať pred kamerami. A to na obrazovkách Jojky.

Nie je žiadny tajomstvom, že veľkou vášňou Roba Pappa je okrem spevu aj varenie. Keď dostal príležitosť uvádzať po boku kuchára Gaba Kocáka reláciu Tajomstvo mojej kuchyne, neskrýval nadšenie. Zhruba po roku sa však s týmto projektom musel rozlúčiť. 

Gabo Kocák a Robo Papp v relácii Tajomstvom mojej kuchyne.
Zobraziť galériu (6)
Gabo Kocák a Robo Papp v relácii Tajomstvom mojej kuchyne.  (Zdroj: RTVS)

V týchto dňoch však Papp opäť dostal príležitosť predviesť svoje kuchárske nadanie. Prihlásil sa totiž do jojkárskej šou Bez servítky, ktorá sa teší stále väčšej a väčšej popularite. „Wau! My tam máme Roba Pappa,” reagovala súperka Dominika, ktorá vôbec neskrývala nadšenie.

Pozitívne sú zatiaľ aj reakcie divákov.  „Na Roba sa veľmi teším. Bude to super,” znejú vybrané reakcie. Nechajme sa prekvapiť, či bude známy spevák k svojim súperom kritický a či ich v piatok svojím menu ohúri. Víťaz totiž k honoráru 1 000 eur dostane ešte aj výhru 500 eur. 

VIDEO: Upútavka na šou Bez servítky. 

Robo Papp bude tento týždeň účinkovať v jojkárskej šou Bez servítky (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Robo PappBez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu