Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z tohto VIDEA odpadnete! TRAPAS Jasminy Alagič: Zlomila tyč, padla na zadok a potom… Dostala po hlave!

S Jasminou Alagič Vrbovskou sa jej blízki rozhodne nenudia. Zobraziť galériu (8)
S Jasminou Alagič Vrbovskou sa jej blízki rozhodne nenudia. (Zdroj: Instagram J.A.)

MAURÍCIUS - Jasmina Alagič Vrbovská (32) a jej rodinka už niekoľko týždňov oddychujú na exotickom Mauríciu. Spoločnosť im tam robí aj kamarát Milan Švingál. No a práve s ním sa moderátorka zabávala na pláži. Do tanca na lehátkach sa však vložila natoľko, že najprv zlomila tyč, padla na zadok a potom... Dorazil ju syn Sanel (2)!

VIDEO: To musíte vidieť!

TRAPAS Jasminy Alagič na dovolenke: Odpadnete od smiechu! (Zdroj: Instagram J.A.)

Už niekoľko týždňov sa Jasmina Alagič Vrbovská, jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský a kamarát Milan Švingál pýšia fotkami z exotiky. Spoločne totiž trávia dovolenku na Mauríciu. Užívajú si Safari, oddychujú v bazéne aj na pláži... A ako to už pri dvojici Jasmina/Milan býva zvykom, čas od času tam vyparatia nejaké bláznovstvo. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.

Jedným takým sa najnovšie pochválili na sociálnej sieti Instagram. A jej sledovatelia umierajú od smiechu. Vtipné tančeky na plážových ležadlách sa totiž razom vymkli spod kontroly a Jasmina si neplánovane vyrobila mega vtipný trapas. Plavovláska mala totiž v úmysle predviesť veľmi „zmyselnú“ choreografiu s ladným zavesením sa na drevenú tyč, lenže... 

Akonáhle na ňu Jasmina vyskočila, tá sa zlomila a moderátorka letela na zem. Už v tomto momente sa jej kamarát Milan dusil od smiechu. Vtipný moment však mal pokračovanie. Dobehol totiž jej dvojročný syn Sanel a svoju mamu dorazil. Zdvihol totiž tyč a Jasmine, šúľajúcej sa na zemi, ju hodil na hlavu. 

„Prisahám, že posledné, čo som počula, bolo: Maminka, pomôžem ti,“ napísala k videu Alagič. „P.S.: Veľmi cením môjho kamaráta do dažďa, ktorý zatiaľ, čo mi malý shaolin zlomil bambus o lopatku, šť*l na strome,“ pokračovala, čím narážala na Milana, ktorý ako správny kamarát v tejto situácii dostal záchvat smiechu. Ten hneď na sociálnej sieti všetko uviedol na pravú mieru. „Keby len šť*l! Ja som sa skoro dogrcal od smiechu. A také tlaky som mal v hlave, že som mal migrénu,“ dodal. Veď napokon, pozrite si to sami!

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu