Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Česká speváčka schudla 20 kíl: Teraz vystavila novú figúru IBA v spodnej bielizni!

Eliška Mrázová
Eliška Mrázová (Zdroj: Facebook EM)

PRAHA - Po návrate z Dubaja, kde účinkovala niekoľko týždňov v hudobnej šou, pripravila exsuperstaristka Eliška Mrázová alias Elis Mraz pre svojich priaznivcov nový song Imma be. Považuje ho za svoj osobný manifest. Pred časom sa jej totiž podarilo zhodiť 20 kíl... No už rozhodne nechce, aby jej niekto hovoril, ako by mala vyzerať alebo ako by sa mala správať.

Na sociálnych sieťach zverejnila svoje fotky v spodnej bielizni a práve pri nich sa rozpísala o tom, že si viac nenechá rozprávať do svojho života. "Vždy sa okolo mňa krútilo veľa ľudí, ktorí mi hovorili, ako mám vyzerať, koľko mám vážiť a ako sa mám správať. Akú hudbu by som mala ideálne robiť, alebo že to nedokážem sama," posťažovala sa Eliška na Instagrame.

"Viem, čo nechcem, a teraz viem aj čo chcem, a som šťastná, že som k tomu konečne prišla," zverila sa s hrdosťou mladá speváčka. Skladba, kde sa mladá talentovaná speváčka obnažila viac ako sme doteraz boli u nej zvyknutí, sa aktuálne uchádza o účasť na prestížnej hudobnej súťaži Eurovision Song Content - práve prebieha hlasovanie. 

Viac o téme: Eliška Mrázová alias Elis Mraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu