Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MEGA premena speváčky z Markízy: Za 5 mesiacov 20 kíl dole... FOTO!

Eliška Mrázová je ľahšia o 20 kíl. Zobraziť galériu (10)
Eliška Mrázová je ľahšia o 20 kíl. (Zdroj: Instagram E.M.)

PRAHA - Eliška Mrázová (26) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2014, keď zahviezdila v markizáckej šou Hlas Česko Slovenska. Odvtedy plavovláska výrazne zmenila imidž a aj jej váha začala kolísať. Aktuálne po svojom plnšom období schudla 20 kíl... A to len za 5 mesiacov!

Eliška Mrázová, dnes známa pod umeleckým menom Elis Mraz, to má so svojou váhou ako na hojdačke. Keď v roku 2014 hviezdila v markizáckom Hlase Česko Slovenska, pýšila sa top figúrou, rokmi sa však u nej striedali plnšie a štíhlejšie obdobia. Viackrát si dokonca zaplatila aj výživovú poradkyňu, ktorá jej pomáhala zvádzať boj s kilami.


Blondínka z markizáckej šou: Parádne schudla a ukázala frajera!


Vždy to bolo však len na chvíľu a po čase sa na ňu tukové vankúšiky opäť nalepili. Azda najviac kíl mala v posledných mesiacoch... Opäť však začala chudnúť a tentokrát tvrdí, že nejde len o diétu, ale o kompletne zmenený životný štýl. A dokonca má aj prvé výsledky. Za 5 mesiacov sa jej totiž podarilo zhodiť neuveriteľných 20 kíl. Pochválila sa tým na sociálnej sieti Instagram. 

Váha Elišky Mrázovej v posledných rokoch dosť kolíše.
Zobraziť galériu (10)
Váha Elišky Mrázovej v posledných rokoch dosť kolíše.  (Zdroj: Foto: showpix.cz)

„20 kg dole. Táto moja fotka vľavo z poslednej dovolenky bola pre mňa tá prelomová, kedy som si povedala, takto už to proste ďalej nejde,“ napísala a zverejnila koláž fotiek pred chudnutím a dnes. A rozdiel je teda obrovský. Eliška si podľa vlastných slov nechala zostaviť jedálniček na mieru podľa typu krvi. A pochvaľuje si, že hoci je pomerne veľa, napriek tomu chudne. 

Stále však nie je stopercentne spokojná a čaká ju ďalšie zhadzovanie kíl. „Mám pred sebou ešte 10 kg a budem spokojná, ale cítim sa skvele už teraz,“ netají Eliška. Tak teda držíme palce, aby jej štíhla postava (alebo teda postava, s ktorou bude ona spokojná) vydržala čo najdlhšie a aby sa tentokrát opäť nedostavil jojo efekt. 

Eliška Mrázová pod touto kolážou priznala, že pred chudnutím vážila 91 kíl, dnes sa pýši váhou 71, ale chcela by ešte 10 kg zhodiť.
Zobraziť galériu (10)
Eliška Mrázová pod touto kolážou priznala, že pred chudnutím vážila 91 kíl, dnes sa pýši váhou 71, ale chcela by ešte 10 kg zhodiť.  (Zdroj: Instagram E.M.)

Viac o téme: Elis Mraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu