Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasmina Alagič Silvester NEOSLAVUJE: Žiadne žúry ani ohňostroje... TOTO je dôvod!

Jasmina Alagič Vrbovská Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič Vrbovská (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Väčšina z nás sa po Vianociach už nevie dočkať, kedy príde k ďalšiemu výnimočnému dňu a pripravujeme sa na menšie či väčšie silvestrovské oslavy, aby sme uvítali nový rok. To však nie je prípad Jasminy Alagič, ktorá opäť raz dokazuje, že je skutočne výnimočnou ženou. Na silvestrovský žúr totiž nevidí žiadny dôvod! Pýtate sa prečo? Čítajte ďalej!

Hoci nám situácia okolo koronavírusu žiadne veľké vítanie nového roka neumožňuje, väčšina ľudí tento večer vníma špeciálne – za bežných okolností sa konajú žúrky s priateľmi, oslavy s rodinou, nechýbajú ani ohňostroje a šampanské tečie potokom. V rodine Vrbovských však posledný deň v roku vyzerá úplne inak. 

Jasmina Alagič Silvester NEOSLAVUJE: Žiadne žúry ani ohňostroje... TOTO je dôvod! (Zdroj: Ján Zemiar )

Jasmina hovorí, že doby, kedy hýrila, sú dávno minulé a teraz si radšej užíva pokoj. O pôvabnej mamičke je známe, že alkoholu vôbec neholduje. „Mala som nejeden žúr a povedala som si, že Jasmina, už sa nechceš dostávať do fázy, kedy si to nebola ty. Ja sa viem maximálne perfektne zabaviť aj bez alkoholu,” prezradila pre Topky.sk moderátorka, ktorá hovorí, že v minulosti sa vyhýrila dostatočne a to úplne stačilo. No a je pravdou, že s jej pozitívnym prístupom a dobrou náladou sa dostávať do hladinky ani nepotrebuje. 

Okrem toho, Silvester vraj nevníma nijako špeciálne a to z jedného jednoduchého dôvodu. Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie, kde nám prezradila aj to, čo si najviac praje do nového roka. Jasmina ľuďom poslala silný odkaz, nad ktorým by sme sa skutočne mali všetci zamyslieť... 

Jasmina Alagič Silvester NEOSLAVUJE:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu