Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dojímavé slová Žbirkovho (†69) syna Davida (27): TOTO urobil, aby si otca pripomenul!

Meky Žbirka so synom Davidom. Zobraziť galériu (2)
Meky Žbirka so synom Davidom. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - V stredu podvečer našu krajinu obletela správa, že legendárny slovenský spevák Miro Žbirka (†69) náhle zomrel. O deň neskôr sa k obrovskej rodinnej tragédii vyjadril aj jeho syn David (27). Toto po jeho smrti urobil, aby si otca pripomenul.

David Žbirka sa so zdrvujúcou správou o smrti svojho otca spočiatku vyrovnával v súkromí. Verejne sa k nej vyjadril až o deň neskôr na svojom facebookovom profile. Milovaného ocina si vraj pripomína jeho piesňami. Vytvoril playlist najobľúbenejších z nich, ktorý zverejnil aj pre fanúšikov.

Galéria: Meky Žbirka

„Včera som prišiel o otca. Nikto ma neinšpiroval viac ako on. Skutočná legenda v každom zmysle slova. Nedokážem popísať slová, ako veľmi mi bude chýbať, tak som vytvoril playlist mojich najobľúbenejších piesní od neho, aby som si ho pripomenul,“ napísal vo štvrtok David Žbirka. 

Miroslav Žbirka zomrel v stredu v jednej z pražských nemocníc. Ako informovala jeho manželka, zomrel na opakovaný zápal pľúc. Posledná rozlúčka s legendárnym umelcom bude budúci týždeň v piatok o 14. hodine popoludní v Krematóriu Strašnice v Prahe.

Viac o téme: Miroslav Meky Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu