Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Czoborová sa na dovolenke „sprasila“: Toto je jej RECEPT... Takto sa jej to podarilo zhodiť!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová (Zdroj: Instagram ZC)

BRATISLAVA - Bývalá fitneska Zora Czoborová sa nikdy netajila tým, že má rada jedlo a kulinárske pôžitky si neodopiera ani na dovolenke. A tak sa vrátila domov o čosi ťažšia...

Zora Czoborová vždy zastávala názor, že človek si nemá vždy len odpierať. Ale keď si dopraje, musí sa potom hýbať tak, aby sa dal zase do poriadku. 

Czoborová sa na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook ZC)

Czoborová sa na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Pred pár dňami na sieti Instagram priznala, že aj ona prišla z dovolenky o niečo ťažšia. „Presne pred týždňom v stredu ráno som vám sem dávala video, vážila som sa a videli ste, že som sa na dovolenke "sprasila" na 57,2 kg,” uviedla fitneska v dnešnom príbehu. 

Aktuálne je však už na váhe 55 kíl. A keďže mnohé ženy riešia po dovolenke rovnaký problém s nabratými kilogramami, podelila sa o svoj recept, ako sa ich zbavila. „Zaradila som si do programu každý deň 30 – 40 minút kardia, plus cvičenie na chrbát, zadok, stehná, brucho cca 30 minút a zdravú, nízkokalorickú stravu,” napísala v reakcii na istý prípravok, ktorý ženám sľubuje odvodnenie a rýchlu stratu hmotnosti. Nuž, nič nie je úplne zadarmo... Kto chce papať, musí sa aj primerane hýbať. 

Czoborová sa na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZC)

Galéria: Zora Czoborová

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu