Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi učiteľka sexu a dnes: Fú, toľkoto Belohorcová ešte nevážila!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

TENERIFE - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová sa najviac preslávila ako takzvaná učiteľka sexu. K tomuto "povolaniu" patril samozrejme aj sexi vzhľad - blond vlasy, veľké prsia a štíhla figúra. Dnes je z nej však už dvojnásobná mama, ktorá dovŕšila 45 rokov a... Jej telo už nie je to, čo bývalo.

Zuzana Belohorcová sa na televízne obrazovky dostala ako takzvaná rosnička. V Markíze v nej však potom urobili sexbombu v erotickej relácii Láskanie. 

Kedysi učiteľka sexu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Galéria: Zuzana Belohorcová na archívnych záberoch

V tom čase leteli blondínky, Zuzana mala navyše prirodzene veľké prsia a udržiavala si štíhlu figúru. Niet divu, že zakrátko ju poznali všetci Slováci. 

A v povedomí sa udržiava aj dnes, keď už dávno moderátorkou nie je. S manželom Vlastimilom žili niekoľko rokov v slnečnom Miami, počas pandémie sa presťahovali do Španielska a neskôr zakotvili na Tenerife. 

Vďaka týmto slnečným destináciám sa Belohorcová neustále ukazuje fanúšikom v plavkách. A tí na nej môžu oči nechať, lenže...

Kedysi učiteľka sexu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Pri najnovších záberoch blondínka prezradila, že jej telo už nie je také, aké bývalo kedysi.„Momentálne mám obdobie, keď mi ručička na váhe ukazuje asi najviac, ako som kedy vôbec mala. S pribúdajúcimi rokmi sa nám spomaľuje metabolizmus, a preto udržať si svoju váhu je čoraz ťažšie a ťažšie,” priznala exmoderátorka.

Ako však dodala, z čísla na váhe nerobí žiadnu drámu. „Nemôžeme mať všetko. Čo je najdôležitejšie, je naše zdravie. Preto si vážme, čo máme a naučme sa žiť a byť happy s tým, čo máme,” vyhlásila v závere svojho príspevku. 

Kedysi učiteľka sexu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Hoci Zuzana verejne priznala, že jej váha stúpla, asi len málokto by si to všimol. A aj aktuálne sa ozvali ženy, ktoré jej postavu v dobrom závidia a tvrdia, že blondínka má sexepíl bez ohľadu na číslo na váhe. „Vyzeráte krásne, kilá vám pristanú. 40 – 50 kíl ženám nad 45 nesvedčí,” uviedla jedna z nich. Čo si myslíte vy? 

Kedysi učiteľka sexu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu