Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

STRACH fanúšikov a priateľov o českú hviezdu (74): KOMPLIKÁCIE Rok po COVIDE-19... Narodeniny neoslávi!

Hana Zagorová Zobraziť galériu (8)
Hana Zagorová (Zdroj: Facebook H.Z.)

PRAHA - Jej zdravotný stav sa zhoršil! Keď v septembri minulého roka vyšlo najavo, že speváčka Hana Zagorová sa nakazila koronavírusom, mnohí mali o českú legendu strach. Speváčka bola dokonca hospitalizovaná. Nad chorobou sa jej podarilo našťastie zvíťaziť a nedávno si už užívala dovolenku v Španielsku. Blondínka sa v blízkej dobe plánovala vrátiť na koncertné pódiá... Avšak fanúšikom aktuálne oznámila smutné správy!

VIDEO: Hana Zagorová, Stanislav Hložek, Petr Kotvald a ich pocta zdravotníkom. 

Hana Zagorová, Stanislav Hložek a Petr Kotvald - Můj čas (Zdroj: ČT1)

Hana Zagorová oslávi začiatkom septembra 75. narodeniny. Pri príležitosti jubilea plánovala veľkolepú oslavu v podobe koncertu v pražskej Lucerne. Od augusta do októbra mala tiež naplánovaných viac ako 20 koncertov. Avšak v týchto dňoch svojim priaznivcom oznámila smutné správy. 

„Moji milí, vzhľadom k zhoršenému zdravotnému stavu v dôsledku minuloročeného prekonania COVID-19 musím rešpektovať odporúčania lekárov a bohužiaľ, všetky koncerty zrušiť. Je mi to strašne ľúto,” oznámila prostredníctvom sociálnych sietí spevácka legenda.

Hana Zagorová a Štefan Margita momentálne nemajú veľmi dôvod na úsmev. Speváčke sa rok po prekonaní ochorenia COVID-19 zhoršil zdravotný stav.
Zobraziť galériu (8)
Hana Zagorová a Štefan Margita momentálne nemajú veľmi dôvod na úsmev. Speváčke sa rok po prekonaní ochorenia COVID-19 zhoršil zdravotný stav.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aké komplikácie speváčku trápia, už nekonkretizovala. Po prekonaní covidu-19 ale priznala, že sa jej vrátilo vážne ochorenie krvi, s ktorým v minulosti bojovala. 

Pod príspevkami o zrušených koncertoch sa začali hromadiť komentáre, v ktorých fanúšikovia a priatelia vyjadrujú Zagorovej podporu. „Prajem ti najmä zdravie,” odkázala jej kolegyňa Helena Vondráčková. „Hani, hlavné je, nech ti je dobre,” pridal sa moderátor Honza Musil. 

Hana Zagorová sa netajila tým, že jej vystúpenia veľmi chýbajú.
Zobraziť galériu (8)
Hana Zagorová sa netajila tým, že jej vystúpenia veľmi chýbajú.  (Zdroj: TASR/Oliver Ondráš)

Viac o téme: Hana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu