Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kvetka Horváthová šokovala fanúšikov: Po rokoch ZMENILA ÚČES… FOTO Veď to už ani nie je ona!

Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak toto vyzerá neskutočne! Kvetka Horváthová (44) je neodmysliteľnou tvárou televízie Markíza a už celé roky je jej poznávacím znamením ikonický blond účes. Lenže teraz sa rozhodla podstúpiť naozaj odvážny experiment!

Kvetka sa zverila do rúk vizážistky Lucie Freund, ktorá líči mnohé markizácke tváre. Jej premena a následné fotenie však nezostali len pri dokonalom mejkape. "Za obeť padli" aj Horváthovej vlasy. Moderátorka postúpila kompletnú zmenu vizáže a výsledok ľudí ohromil. 

Zrejme len málokto si doteraz vedel moderátorku predstaviť inak, ako v krátkom blond zostrihu. A pre tých, ktorí si občas pošpekulovali, ako by Kvetka vyzerala, keby nebola plavovlásoku, je tu dobrá správa. Tvár Telerána sa totiž nechala nahovoriť na experiment v podobe ružovej hrivy a vyskúšala si taisto aj blond farbu s modrými koncami. 

Samozrejme, nejde o trvalú premenu a Kvetka zostala svojej blond verná aj naďalej, no na chvíľu sa zmenila na celkom inú ženu. Aha, ako úžasne tento chvíľkový experiment dopadol!  

Viac o téme: Kvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu