Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nenormálna zmena! Pamätáte si malú Terezku z Paneláku? Dievčatko dospelo… FOTO Je z nej takmer dospelá kočka!

Tá ale vyrástla! Zobraziť galériu (9)
Tá ale vyrástla! (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Hoci sa seriál Panelák už nevysiela, zrejme nikomu ho netreba predstavovať. Nakrúcať sa začal ešte v roku 2008 a dotiahol to na neuveriteľných 16 sérií, pričom tá posledná skončila v auguste 2017. Jednu z ústredných postáv hrala herečka Diana Mórová, ktorá stvárňovala temperamentnú Ivanku Švehlovú. A spomínate si ešte na jej seriálové deti?

Mórová najprv tvorila seriálový pár s hercom Vladimírom Kobielskym. Dvojica v Paneláku vychovávala dcérku Terezku, ktorá divákom doslova rástla pred očami. Malé ryšavé dievčatko, ktoré stvárňovala Sabrina Grláková, si diváci absolútne zamilovali. 

Panelák: Najsmutnejšie momenty Švehlovcov

Takto Sabrina vyzerala v čase, keď hrala postavu Terezky Švehlovej
Zobraziť galériu (9)
Takto Sabrina vyzerala v čase, keď hrala postavu Terezky Švehlovej  (Zdroj: TV JOJ )
S koncom Paneláku sa však šikovná detská herečka akosi vytratila. Teda, dnes už ju "detskou" nemôže nazvať nik. Rozkošná Sabrinka totiž vyrástla a už onedlho oslávi svoje 15-te narodeniny. Jediné, čo ju s Terezkou z Paneláku ešte spája, sú nezameniteľné oči a hustá ryšavá hriva. 

Nenormálna zmena! Pamätáte si
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Nenormálna zmena! Pamätáte si
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Na svojom profile sa aktuálne označuje ako "muzikantka" no a okrem toho vidno, že sa jej ďalšou veľkou vášňou stala móda. Zabudnite na nežné dievčenské oblečenie, Sabrinin profil sa len tak hemží sviežimi trendy kúskami, ale aj pomerne divokými kombináciami, na ktoré by si hocikto len tak netrúfol. 

Nuž, jedno treba uznať. Toto veru už dávno nie je to dievčatko, ktoré si pamätáme z televíznych obrazoviek. Zo Sabriny vyrástla pôvabná kočka! 

Viac o téme: Diana MórováTerezkaSabrina GrlákováPanelá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu