Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NOVÝ MILENEC hviezdy z Priateľov: Sexi svalnáč a... Preboha! RASISTA A ZVRHLÍK

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - S týmto vzťahom sa zrejme nepochváli! Zahraničné médiá sú plné správ o tom, že hviezda seriálu Priatelia - herečka Jennifer Aniston (52) má nového milenca. Má ním byť 44-ročný model Gabriel Aubry, ktorý v minulosti tvoril pár aj s jej kolegyňou Halle Berry (54). Tá na neho po rozchode vytiahla poriadne šokujúce tajomstvá.

Správy o tom, že herečka Jennifer Aniston má nového milenca, zverejnil na titulke magazín Us Weekly. Ako nemenovaný zdroj prezradil, nejedná sa o vážnu známosť. Ide vraj skôr o milostný románik. „Jennifer je nadšená, že sa môže znovu zabávať. Avšak po skúsenostiach z predošlých vzťahov na to ide z iného konca. Neviaže sa a spontánne si užíva,” uviedol človek blízky jednému z dvojice. „Gabriel je uvoľnený a Jen sa pri ňom cíti bezpečne. Je si vedomá toho, že čo sa deje za zatvorenými dverami, tam aj zostane,” dodal.  

FOTO: Gabriel Aubry má byť aktuálnym milencom hviezdnej Jennifer Aniston. Jeho svalnaté telo je hodné obdivu. Čo poviete?

Hviezda seriálu Priatelia zatiaľ tieto dohady nekomentovala. Vo svete šoubiznisu však svalnatý fešák nie je nováčikom. V minulosti tvoril pár s krásnou herečkou Halle Berry. Tá svalnáčovi z Kanady v roku 2008 porodila dcérku, ktorej dali meno Nahla Ariela.

Rozhchod Aubryho a Berry bol poriadne škandalózny. Počas súdnych sporov vyplávala na povrch poriadna špina z ich súkromia. Herečka obvinila fešáka z rasismu, psychického týrania a dokonca odhalila, že mal v minulosti pohlavný styk s členom svojej vlastnej rodiny. 

FOTO: Gabriel Aubry a Halle Berry v čase, keď tvorili pár. 

NOVÝ MILENEC hviezdy z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO: Gabriel Aubry má s herečkou Halle Berry krásnu dćerku. 

Viac o téme: Jennifer AnistonGabriel Aubry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu