Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Staro-NOVÝ frajer krásky z Markízy: Pred štyrmi mesiacmi ROZCHOD a teraz… Opäť sú spolu!

Lula Gachulincová sa vrátila k svojmu ex. Zobraziť galériu (8)
Lula Gachulincová sa vrátila k svojmu ex.

BRATISLAVA - Len koncom marca sme na Topkách informovali o rozchode influencerky Lucie Gachulincovej (26), známej z markizáckej reality šou Farma. Krach vzťahu sama priznala a rovno sa od svojho ex aj odsťahovala. Neubehli však ani 4 mesiace a... Kráska sa k svojmu bývalému opäť vrátila!

Lucia Lula Gachulincová sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2017 ako jedna zo súťažiacich markizáckej reality šou Farma. Odvtedy uplynuli 4 roky a z tmavovlásky sa stala vplyvná influencerka. No hoci kráska prakticky celý svoj život zdieľa na sociálnych sieťach, jeden podstatný detail svojim followerom nikdy neprezradila - identitu svojho priateľa. 

Galéria: Lucia Gachulincová

No a zdalo sa, že sa ju jej obdivovatelia už nikdy ani nedozvedia. V marci totiž kráska oznámila ich rozchod. Dokonca sa stihla odsťahovať aj zo spoločnej domácnosti. „Bývam v novom byte. Presťahovala som sa sama. Mala som potrebu skúsiť túto cestu, pretože som sa necítila byť úplne naplnená,“ vysvetlila rozhodnutie o ukončení vzťahu Lula, no už vtedy prízvukovala, že tento stav nemusí byť definitívny.


Známa Slovenka priznala ROZCHOD: Už sa aj odsťahovala... Toto je dôvod!


A jej slová sa teraz naplnili. Po necelých 4 mesiacoch od rozchodu sú totiž so svojím ex opäť spolu. Včera sa na Instagrame pochválila fotkou zo spoločných chvíľ. „Tu vyzeráme ako brutálny fit pár a pritom sme ukončili čipsy a rafaelo,“ napísala k záberu Lula. A tým, že sú opäť spolu, sa netajila ani v odpovedi na poznámku od fanúšika. 

Staro-NOVÝ frajer krásky z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram L.G.)

„Toto mi pripomenulo frajerovho otca. Keďže je z Iraku, už párkrát doniesol niečo iné, čo mu bolo povedané,“ reagovala Gachulincová na vtipnú správu od sledovateľa. Je teda absolútne jasné, že exfarmárka dlho bez svojho bývalého priateľa nevydržala a naplnila svoje slová z marca, kedy pripustila, že by sa opäť mohli dať dokopy. Tak tentokrát to azda definitívne vyjde!

Staro-NOVÝ frajer krásky z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Lucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu