Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

„Skvelý“ začiatok týždňa pre Evelyn: Jeden trapas za druhým!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (3)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram EK)

BRATISLAVA - V pondelok sa Eva Evelyn Kramerová vybrala na kúpalisko. A pri odchode spôsobila viac rozruchu, ako by jej bolo milé. Na druhý deň sa zas trošku strápnila v obchode.

Eva Evelyn Kramerová v poslednom období výrazne schudla a keď sa dá, v meste sa pohybuje radšej na bicykli než autom. Tak sa vybrala aj na kúpalisko, kde však v pondelok spôsobila neželaný rozruch. Pri odchode si totiž zalomila v zámku od bicykla kľúč. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Začala teda zháňať pomoc a tá musela mať riadny kaliber. „Chcela som bezpečný zámok... Tak mám taký, ktorý sa dá dať dole len karbobrúskou,” napísala Evelyn k príbehu, v ktorom bolo miestami vidno jej zahanbenie. 

„Skvelý“ začiatok týždňa pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EK)

Dobrosrdečná moderátorka sa rozhodla za pomoc odvďačiť, a tak jej kroky smerovali na kúpalisko aj v utorok. Ale ešte predtým... „Včera mi jeden veľmi zlatý pán pomohol rozrezať zámok, ktorý som pokazila na Delfíne, tak som mu koláčiky kúpila. No a samozrejme, keď som mu išla kupovať tie koláčiky, tak som bola v markete a celá kabelka sa mi vysypala naruby, tak troška hanba. Lebo prečo nie, prečo si nepopýtať pozornosť, keď môžeš...” uviedla komička, ktorá opäť žiadala o pomoc nejakého prítomného pána. 

A znovu sa išla od hanby prepadnúť. „On mi pomáha, chudák a ťažko sa mu to z tej zeme dvíha. Keby som mala kupovať koláče každému, kto mi pomôže upratať môj mess (neporiadok, chaos, pozn. red.), tak celý deň nič nerobím, iba kupujem koláče,” vyhlásila Evelyn. Ktovie, čo ju po týchto trapasoch ešte tento týždeň čaká. 

„Skvelý“ začiatok týždňa pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EK)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu