Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rytmus sa pochválil BRUTÁLNYM LUXUSOM: FOTO Za tieto šperky vysolil vyše 100-tisíc eur!

Rytmus sa pochválil BRUTÁLNYM LUXUSOM! Zobraziť galériu (4)
Rytmus sa pochválil BRUTÁLNYM LUXUSOM! (Zdroj: Instagram J.A.)

ZRCE - Patrik "Rytmus" Vrbovský je ikonou slovenského rapu a rozhodne ho netreba nikomu predstavovať. V umeleckej sfére sa pohybuje už desaťročia a drina, ktorú si v hudbe odmakal, sa mu v živote poriadne vyplatila. A on si to aj patrične užíva!

Rytmus si pred pár dňami zahral na festivale v chorvátskom Zrce, kde vystúpilo aj niekoľko ďalších slovenských umelcov ako napríklad jeho kolegovia Ego či Separ. Ľudí pod pódiom bolo obrovské kvantum a v prímorskej oblasti si všetci plnými dúškami užívali skvelú atmosféru. Nebolo to však len jeho vystúpenie, čím raper zaujal. Do oka ľuďom hneď udrel aj jeho luxusný outfit. 

Jasmina s Rytmusom na rodinnom výlete: Synovi ukázali žabku a zrazu... VIDEO Je**m na to! (Zdroj: Instagram J.A.)

Farebné šortky a košeľa, ktoré mal na sebe, pochádzajú z dielne exkluzívneho módneho domu Louis Vuitton, čo ani zďaleka nie je lacnou záležitosťou. Rytmus však na fotke na Instagrame uviedol, že vyčíslenie hodnoty toho, čo má na sebe, by bolo úplne zbytočné. 

Hodnota týchto šperkov sa počíta na viac ako 100-tisíc eur.
Zobraziť galériu (4)
Hodnota týchto šperkov sa počíta na viac ako 100-tisíc eur.  (Zdroj: Instagram)

Vrbovský je v móde ako ryba vo vode, no nepotrpí si len na kvalitné oblečenie. Už dlho je známe, že si rád dopraje aj luxusné šperky. A práve tie výslednú sumu jeho outfitu vyniesli do závratných výšin. „Baviť sa o hodnote tohto outfitu je úplne zbytočné, lebo len šperky stáli vyše 100-tisíc eur. Milujem moju robotu, lebo v náplni práce je fashion,” pochválil sa raper, ktorý si spokojne užíva plody svojej dlhoročnej práce na hudobnej scéne. 

Rytmus sa pochválil BRUTÁLNYM
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýZrce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu