Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zomrela mama legendárnej Evy Pilarovej (†80): Mala 106 rokov… Svoju dcéru prežila o rok a pol!

Eva Pilarová Zobraziť galériu (2)
Eva Pilarová (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Minulý rok v polovici marca verejnosť zarmútila správa o smrti 80-ročnej českej speváckej hviezdy Evy Pilarovej. Jej mama Františka Bojanovská odchod svojej dcéry niesla veľmi ťažko. No už sú opäť spolu. Stará pani totiž v nedeľu 27. júna zomrela. Mala úctyhodných 106 rokov.

Keď Eva Pilarová minulý rok zomrela, jej mama Františka Bojanovská niesla túto správu veľmi ťažko. Útechou jej bola viera v Boha, ktorá jej pomohla toto náročné obdobie prekonať. Obrovský smútok a vysoký vek však mali za dôsledok, že stará pani svoju milovanú dcéru prežila len o rok a štyri mesiace. 

Galéria: Eva Pilarová

V nedeľu 27. júna, teda len pár dní po tom, čo oslávila 106. narodeniny, sa pobrala za ňou. Zle sa však cítila už niekoľko dní. A výrazne k tomu prispeli veľké teplá. „Teta radšej odpočívala, tie teplá ju zmohli,“ prezradila pre Aha! speváčkina sesternica Helena Štefanová.

Františka Bojanovská zomrela v domove pre seniorov, kde strávila posledné dni svojho života a rodina ju tam chodila navštevovať. Uchýliť sa tam musela po smrti dcéry, keďže vtedy potrebovala veľa starostlivosti. Česť jej pamiatke!

Zomrela mama legendárnej Evy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu