Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nevšimli si, že je mŕtva? Tri roky od smrti Evy Pilarovej (†80): Stále jej chodia PONUKY PRÁCE!

Eva Pilarová je žiadaná aj po smrti. Zobraziť galériu (2)
Eva Pilarová je žiadaná aj po smrti. (Zdroj: TV Barrandov)

BRATISLAVA - To vážne?! Toto si zrejme pravidelne hovorí Zuzana Kardová (60), ktorá po smrti Evy Pilarovej (†80) spravuje jej e-mail. Aj tri roky po smrti českej speváčky jej totiž chodia ponuky práce. Najnovšie si ju chceli zabookovať na vianočný večierok!

Nevšimli si, že je mŕtva? Eva Pilarová zomrela 14. marca 2020 po dlhej chorobe. Jej zdravotné problémy sa začali v roku 2018, kedy si pri nešťastnom páde zlomila rameno a stehennú kosť. Nasledovali operácie, v októbri 2019 podstúpila zákrok pre problémy s obličkami, po ktorom začala mať problémy s lymfou. Osudným sa jej napokon stalo zlyhanie obličiek. 

O jej skone sa toho popísalo veľa... Napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí zrejme nezachytili, že česká spevácka legenda už 3 roky nie je medzi nami. Svedčia o tom slová Zuzany Kardovej, ktorá sa Pilarovej dodnes stará o mailové konto. Speváčke totiž stále chodia ponuky práce. „Behal mi mráz po chrbte,“ priznala Zuzana, keď si prečítala mail. 

„Navyše to prišlo práve teraz! O týždeň (9. augusta, pozn. red.) by totiž mala Evička osemdesiate štvrté narodeniny, už som objednala kvety na hrob,“ pripomenula Kardová.

Na mail odpísala svojským štýlom. „Váš záujem o vianočné vystúpenie pani Evy Pilarovej beriem ako veľmi zlý vtip, a tak sa budem snažiť zlým vtipom aj odpovedať. Pani Eva bohužiaľ nemôže, skúste požiadať pani Zagorovú alebo napríklad pána Gotta. Keby nemohli ani oni, skúste napríklad Dana Nekonečného,“ vymenovala v odpovedi Pilarovej mŕtvych kolegov. 

Ponuku jej poslala istá poisťovňa, ktorá chcela, aby Eva 15. decembra 2023 zaspievala na ich vianočnom večierku. 

Zuzana Kardová je rodinnou priateľkou Evy Pilarovej a bývalou partnerkou Dana Nekonečného.
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kardová je rodinnou priateľkou Evy Pilarovej a bývalou partnerkou Dana Nekonečného.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu