Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce informácie rok po smrti Evy Pilarovej (†80): Vrchol hyenizmu… Vykradli jej hrob!

Včera uplynul presne rok od smrti Evy Pilarovej. Zobraziť galériu (5)
Včera uplynul presne rok od smrti Evy Pilarovej. (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Už je to rok, čo českú a slovenskú verejnosť šokovala informácia o smrti obľúbenej speváčky Evy Pilarovej (†80). K jej hrobu na pražských Malvazinkách pravidelne chodí mnoho jej fanúšikov. No niektorí z nich sa neštítia urobiť skutočne nepochopiteľné veci. Manžel známej Češky prezradil, že niekto jej pietne miesto vykradol!

Sám vdovec chodieva na hrob každý druhý deň. Upratuje vyhorené sviečky, zapáli nové, ošetrí kvety. „Najprv ma trochu zarazili davy ľudí, ktoré sem chodili. Ale teraz som rád. Veď to znamená, že mali Evu radi. Raz sa také malé dievčatko pýtalo mamy: A mami, kde leží tá Pilarka? Ľudia o nej evidentne hovoria doma. A to je dobre,“ zamyslel sa Jan Kolomazník.

Galéria: Eva Pilarová

No stretol sa aj s nepochopiteľným správaním fanúšikov. Keď totiž vlani ukladal Evu do hrobu, na pomník jej dal okrem iného aj 30-centimetrovú sošku anjela s mačkou v ruke a ďalšiu figúrku mačky. Tie speváčka veľmi milovala. Teraz ale Kolomazník zistil, že ich niekto z hrobu ukradol. 


Vo veku 80 rokov zomrela česká speváčka Eva Pilarová


Napriek tomu sa stále miesto posledného odpočinku snaží vylepšovať. Teraz čaká už len na lepšie počasie. Chce vysadiť dva stromy cyprusy a okolie hrobu vyložiť kameňmi, aby tam nebolo blato. „Radil som sa s pani Dvořákovou, ktorá je tu správkyňou, a tá mi povedala, že pôda musí pred prácami najskôr uschnúť,“ prezradil svoje plány vdovec. 

Eva Pilarová odpočíva na pražských Malvazinkách.
Zobraziť galériu (5)
Eva Pilarová odpočíva na pražských Malvazinkách.  (Zdroj: Alexandr Malachovský / CNC / Profimedia)

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu