Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markizáčka v slzách: Svokor skončil v covidom V KÓME, pľúca poškodené na 80% a teraz... Neuveriteľné!

Svokor skončil v covidom V KÓME, pľúca poškodené na 80% a teraz Zobraziť galériu (4)
Svokor skončil v covidom V KÓME, pľúca poškodené na 80% a teraz (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Začiatkom marca sme na Topkách písali o tom, že rodina bývalej farmárky Evy Zelníkovej prežíva jedno z najťažších období v živote. Aj ich skolila korona a ani zďaleka nemali jednoduchý priebeh. Zákerné ochorenie si najviac odniesol otec jej manžela Matúša...

Evin svokor skončil v nemocnici. A nielen to. Starý otec Zelníkovej synčeka bol dokonca v kóme. „Svokor sa behom týždňa ocitol v nemocnici, čo sme vôbec nečakali. Je na pľúcnej ventilácii, v umelom spánku. Tí, ktorí ho poznáte, držte mu palce,”  prezradila ešte na začiatku marca Eva. 

Galéria: Eva Zelníková

Po dlhom období o jeho zdravotnom stave opäť prehovorila a stalo sa niečo, v čo zrejme rodina už ani nedúfala. Zelníkovej svokor sa po vyše troch mesiacoch vrátil z nemocnice. „Máme doma Matúškovho otca. Dnes ho doviezla sanitka z Hágov. Úplný zázrak,” napísala na Instagrame dojatá bývalá farmárka k záberu synčeka Matúška s jeho šťastným starým otcom. 

Zdravotný stav Evinho svokra sa konečne zlepšil.
Zobraziť galériu (4)
Zdravotný stav Evinho svokra sa konečne zlepšil.  (Zdroj: Instagram )

Tomu, ako to zvládol, zrejme ešte sami nedokážu uveriť, keďže jeho stav bol skutočne mimoriadne vážny. „80% poškodené pľúca, mesiac v umelom spánku a máme ho doma! Všetko je možné! Moc sa tešíme,” dodala šťastná blondínka. My jej prajeme, nech sa aj s rodinou tešia už len dobrému zdraviu! 

Viac o téme: KoronavírusEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu