Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovský ŽIAĽ známej markizáčky: Bábätku prestalo biť srdce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram E.Z.)

ŽILINA - Markizácka exfarmárka Eva Zelníková prežíva najväčšiu bolesť v živote každého rodiča. Prišla totiž o svoje bábätko. Pod srdcom nosila druhé dieťatko, na ktoré sa s manželom veľmi tešili, no drobcovi v 12. týždni prestalo biť srdce. Porodila ho už mŕtve.

Eva Zelníková, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka 9. sérii markizáckej reality šou Farma, prežíva obrovský žiaľ. S manželom Matúšom sa tešili na svojho druhého potomka. No v 12. týždni plavovláska potratila. Bábätku prestalo biť srdiečko a zronená mamička ho musela porodiť mŕtve.

„27.10. si navždy zapamätám. Život nás všetkých stále skúša. Aj keď túto skúšku som dúfala, že nikdy nezažijem a nepriala by som ju nikomu. Mám za sebou asi najhoršie 2 dni v živote. Jeden deň sa nič netušiaci ešte tešíte a plánujete a ďalší je už nočná mora. Niektorí ste tušili správne... Prišli sme o bábätko,“ informovala exfarmárka na sociálnej sieti. 

Obrovský ŽIAĽ známej markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.Z.)

„V noci o 2:00 som dostala kontrakcie a začala rodiť v 12. týždni. Porodila a potratila som naše bábätko zároveň. Deň predtým som sa dozvedela, že mu nebije srdiečko a mala som sa rozhodnúť, čo ďalej. Nečakali sme, že sa to však zvrtne tak rýchlo, vraj sa to nestáva,“ opísala osudné chvíle Eva, ktorá v noci dostala silné bolesti - telo sa totiž snažilo dostať plod von. 

Spustili sa kontrakcie. „A ja som tušila, čo sa bude diať, že budem musieť porodiť mŕtvy plod. Tá bolesť v srdci bola asi ešte väčšia, ako fyzická. Kontrakcie sa však nedali zastaviť a neustupovali, a tak mi ráno veľmi promptne urobili zákrok, čistenie. Ten všetko zastavil a bolesti ustúpili,“ pokračovala mamička, ktorá sa s manželom na drobca veľmi tešila. V sobotu mali dokonca naplánované fotenie. Redakcia Topky.sk vyjadruje úprimnú sústrasť.

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu