Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zuzana Plačková sa nechala odfotiť UPLNE NAHÁ: Wau, to je telo!

Zuzana Plačková sa nechala odfotiť UPLNE NAHÁ! Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková sa nechala odfotiť UPLNE NAHÁ! (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Je to iba pár dní, odkedy sa Zuzana Plačková vrátila domov na Slovensko potom, čo si užila dlhé týždne na cestách v zahraničí. Počas dovolenkovania stihla absolvovať aj liečivý ayurvedský pobyt na Srí Lanke a už vtedy avizovala, že tam schudne aj keby nechcela. A najnovšie ukázala svoje nahé telo!

Zuzana sa z pobytu na Srí Lanke skutočne vrátila výrazne pochudnutá a svoju fit postavičku prvýkrát ukázala počas udeľovania Social Awards, kde si obliekla luxusný obtiahnutý komplet. A ten by si kvôli výraznej potlači veru nemohla dovoliť žiadna dáma, ktorá má nejaké tie kilečká navyše. 

Galéria: Zuzana Plačková

Najnovšie však Zuzana ukázala svoje telo inak. A síce úplne nahé. Zverila sa do rúk svojho kamaráta Patra, ktorý má na svedomí mnoho jej profi záberov. Fotograf už pred fotením avizoval, že Plačkovej nehrozí žiadna retuš tela, keďže je poriadne pochudnutá. 

A výsledok vás príjemne prekvapí. Záber, ktorý influencerka zverejnila, vyzerá naozaj vkusne a decentne, a to aj napriek tomu, že na sebe nemá absolútne žiadne oblečenie. A to telo... Wau! 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu