Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vychudnutý Zašo zo SuperStar: FOTO Dnes má o 35 kíl viac a nenávidí svoju identitu z televízie!

Pamätáte si Zaša z prvej série SuperStar? Zobraziť galériu (8)
Pamätáte si Zaša z prvej série SuperStar? (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/LONDÝN - Prvá séria šou Slovensko hľadá SuperStar bola obrovským fenoménom. A v povedomí divákov zostali dodnes aj tí, ktorí sa do finálovej desiatky nedostali. O divokú kartu v semifinále bojoval aj Zachariáš Hubáček (35), známy ako Zašo. Vtedy mal ledva 50 kíl, no dnes... Váži o 35 viac a nenávidí svoju identitu zo šou. Aha, ako dnes žije a ako vyzerá!

Prvá séria šou Slovensko hľadá SuperStar sa vysielala na obrazovkách verejnoprávnej RTVS v roku 2004. Odvtedy uplynulo už 17 rokov a v živote účinkujúcich sa toho veľa zmenilo. Jedným takým je aj Zachariáš Hubáček alias Zašo. Ten sa do finálovej jedenástky síce nedostal, no hviezdil v semifinálových kolách. 

Zachariáš Hubáček bol v SuperStar známy pod prezývkou Zašo.
Zobraziť galériu (8)
Zachariáš Hubáček bol v SuperStar známy pod prezývkou Zašo.  (Zdroj: TASR)

Porotu zaujal natoľko, že hoci nepostúpil priamo, dostal ešte jednu šancu zabojovať o takzvanú divokú kartu. No tam sa jeho cesta v hudobnej šou skončila - druhú šancu totiž využil Peter Kotuľa a doplnil finálovú zostavu. Zašo však napriek tomu patrí k výrazným postavám projektu. 

No ktovie, či by ste ho po toľkých rokoch spoznali. Od SuperStar sa totiž radikálne zmenil - pribral 35 kíl. Rozhodne však nemá nadváhu. „Konečne som sa dostal na váhu, akú som mal mať,“ priznal Zachariáš. V čase hudobnej šou mal totiž pri výške 182 cm len 50 kíl. 

Vychudnutý Zašo zo SuperStar:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív Zac)

Vychudnutý Zašo zo SuperStar:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív Zac)

Aktuálne už 8 rokov žije vo Veľkej Británii, kde si zmenil aj svoju prezývku. Dnes je známy pod menom Zac. „Počas Slovensko hľadá SuperStar som prišiel k skratke svojho mena Zašo, ktorú naozaj nemusím. Po príchode do UK som to preto zmenil na Zac,“ prezradil Hubáček, ktorý naďalej tvorí hudbu. A aj napriek tomu, že býva v zahraničí, verný je rodnej slovenčine. 

Viac o téme: Slovensko hľadá SuperStarZachariáš Zašo Hubáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu