Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka SuperStar šokovala fanúšikov: Frajer zapol kameru a... Preboha!

Esther Lubadika v speváckej šou SuperStar. Zobraziť galériu (8)
Esther Lubadika v speváckej šou SuperStar. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Tá má brutálnu odvahu! Exotická speváčka Esther Lubadika (30) sa zviditeľnila účinkovaním v súťažiach Česko Slovensko má talent, či Česko Slovenská SuperStar. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 22-tisíc followerov, ktorých najnovšie poriadne šokovala zmenou imidžu. A prekvapivo sa na tom všetkom podieľal i jej frajer.

Esther Lubadika pochádza z Konga, odkiaľ jej rodina utiekla pred občianskou vojnou, keď bola ešte malá. Ich kroky smerovali do susednej Českej republiky, kde sa najskôr venovala tancu. Exotická kráska dokonca vystupovala na európskom turné slávneho Kanyeho Westa.

Markizácka SuperStar šokovala fanúšikov:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Okrem tanca a choreografií sa neskôr začala venovať spevu. Má za sebou účinkovanie v jojkárskom Talente i markizáckej SuperStar. Jej poznávacími znameniami boli exotický vzhľad a krásna hriva, ktorú jej nejedna žena mohla závidieť. 

Sympatická umelkyňa však zatúžila po zmene imidžu. A treba dodať, že poriadne radikálnej. Svoje krásne vlasy si totiž dala skrátiť a následne svojmu priateľovi dovolila, aby jej hlavu vyholil úplne dohola. Celý proces dokonca natočili na kameru a video zverejnili na sociálnej sieti Instagram. 

VIDEO: Esther Lubadika dovolila frajerovi, aby jej vystrihal hlavu úplne na krátko. 

Tanečnica a speváčka Esther Lubadika podstúpila radikálnu zmenu imidžu. (Zdroj: Instagram/nastyesthy)

„Prepáčte, ale bolo to silnejšie, než ja,” napísala k videu umelkyňa, ktorá sa počas procesu tvárila ozaj všelijako. Neskôr ale dala fanúšikom vedieť, že s výraznou zmenou je predsa len maximálne spokojná. „Viete, čo je super? Teraz, keď ráno vstanem, tak si namiesto česania len pohladkám hlavu,” poznamenala Esther, ktorá sa stretla prevažne s pozitívnymi ohlasmi. Vy máte na jej nový účes aký názor?

Esther Lubadika kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Esther Lubadika kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Esther Lubadika v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Esther Lubadika v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: SuperStarEsther Lubadika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu