Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny trapas pre markizácku nevestu: Ona ho vykreslila ako dokonalého chlapa a on... Fúúú, TOTO zabolí!

 Fúúú, TOTO zabolí! Zobraziť galériu (4)
Fúúú, TOTO zabolí! (Zdroj: TV Markiza)

BRATISLAVA - Už dnes večer si môžu markizácki diváci pozrieť predposlednú časť druhej série šou Svadba na prvá pohľad. Posledná epizóda pred veľkými finále bude plná napätia, emócií a takisto i momentov, pri ktorých bude nejeden divák pred televíziou len nechápavo dvíhať obočie...

Tak ako aj v uplynulej sezóne, pred definitívnym rozhodnutím, či spolu páry zostanú, ešte absolvujú spoločnú večeru. Kým medzi Adamom a Veronikou to veľmi neklape, Tereza a Milan pôsobia ako dokonalý tvár. A veľmi podobne sa napriek všetkým peripetiám budú pred ostatnými prezentovať aj Diana s Michalom. 

Brutálny trapas pre markizácku nevestu: Ona ho vykreslila ako dokonalého chlapa a on... Fúúú, TOTO zabolí! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Diana a Michal

Teda aspoň ona. Hoci sa k nej Michal správal ako despotický generál, vychovával ju ako malé dieťa a diváci jej po celý čas radili, aby od neho čo najrýchlejšie ušla, zdá sa, že temperamentná východniarka je zaľúbená až po uši. V spoločnosti všetkých prítomných a neskôr i v súkromí s ostatnými nevestami bude ich spoločný vzťah ospevovať až do neba. 

Diana je z Michala úplne hotová
Zobraziť galériu (4)
Diana je z Michala úplne hotová  (Zdroj: Tv Markíza)

O Michalovi a ich vzťahu sa bude vyjadrovať s toľkou energiou a nadšením, až má človek miestami pocit, že čochvíľa sa úplne rozplynie alebo radosťou odletí z pohovky. Ibaže kým ona si svojho mužíčka a ich spolužitie nevedela vynachváliť a zamilovanosť jej sršala až z korienkov vlasov, Michal sa medzitým vo vírivke s ostatnými televíznymi manželmi netváril tak nadšene. 

Prestrihy na dámsku a pánsku spoločnosť tak pôsobili celkom komicky. Keď Milan z Prahy podotkol, že Michalovo a Dianino manželstvo vyzerá dosť vydarene, vášnivý rybár ho rýchlo schladil. „No, nie až tak celkom. Prvý pohľad klame,” povedal sucho pánom, keď mali súkromnú chvíľku.

Michal hovorí, že ich vzťah nie je taký ružový, ako sa Diana tvári.
Zobraziť galériu (4)
Michal hovorí, že ich vzťah nie je taký ružový, ako sa Diana tvári.  (Zdroj: Tv Markíza)

Brutálny trapas pre markizácku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Zároveň však uviedol, že Diana "nie je zlá baba" a v princípe ju má rád. „Tak stále tomu dávam šancu, ale nie je to také ružové, ako to ona vykresľuje,” vysvetlil otvorene, kým Diana v dome pár metrov od neho lietala v oblakoch. Jej obrovské nadšenie evidentne tak celkom nezdieľa.

Viac sa dozviete vo videu vyššie a to, či spolu napokon aj zostanú, uvidíme už budúci piatok na Markíze!

 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadDiana a Michal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu