Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z dcéry slovenskej herečky vyrástla neskutočná kočka: FOTO Karin, hneď ju prihlás na Miss!

Vyzerá neskutočne! Zobraziť galériu (4)
Vyzerá neskutočne! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Karin Haydu (44) je pyšnou mamou dcéry Vanesy (17), ktorá už odmalička oslňovala svojou prirodzenou krásou. Niet sa čo čudovať. Jej mamina patrí medzi najkrajšie herečky z nášho šoubiznisu a na gény sa veru naozaj sťažovať nemôže. Dnes je z nádherného dievčatka už mladá žena a... Wau, vyzerá neskutočne!

Rovnako ako jej mame, ani Vanese nie je pozornosť verejnosti cudzia. S mamou absolvovala mnoho fotení pre rozličné magazíny, dokonca si ešte ako 3-ročná získala celé Slovensko, keď sa objavila v televíznej kampani pre mobilného operátora.V lete pred štyrmi rokmi zažiarila v slovenskom filme Čiara a v rozhovore vtedy tvrdila, že si dokáže predstaviť pokračovať v šľapajach svojej slávnej maminy.

Pozrite sa na video mladučkej Karin Haydu: Dcéra vyzerá ako jej kópia! 

Karin Haydu v Čo dokáže ulica (1997) (Zdroj: RTVS)

Aktuálne je už z Vanesy mladá dáma, ktorá o pár mesiacov oslávi 18. narodeniny. Pôvabná brunetka je čoraz aktívnejšia na sociálnej sieti Instagram, kde má už viac ako 6-tisíc fanúšikov, s ktorými zdieľa fotografie zo svojho života. A pri pohľade na túto krásnu slečnu sa mnohým doslova zastaví dych. 

Z Vanesy Antovskej vyrástla nádherná mladá žena
Zobraziť galériu (4)
Z Vanesy Antovskej vyrástla nádherná mladá žena  (Zdroj: Instagram V.A.)

Z dcéry slovenskej herečky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.A.)

Hoci Vanesa po skúsenosti v Čiare tvrdila, že by sa v budúcnosti rada venovala herectvu, slušne našliapnunté má aj iným smerom. Dcéra známej herečky disponuje skvelou postvou a takisto aj priam dokonalými črtami tváre, ktoré by isto zamiešali karty aj v tých najprestížnejších súťažiach krásy. 

Na Instagrame sa jej vďaka pôvabnému zjavu množí obrovské množstvo komentárov s komplimentami, veľa z jej sledovateľov ju dokonca prirovnáva k svetovej hviezde Ariane Grande. Čo poviete? Myslíte si, že z nej bude modelka? 

Vanesa mnohým ľuďom pripomína speváčku Arianu Grande
Zobraziť galériu (4)
Vanesa mnohým ľuďom pripomína speváčku Arianu Grande  (Zdroj: Instagram V.A.)

Viac o téme: DcéraKarin HayduVanesa Antovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu