Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SEXI špeciálne vystúpenie v markizáckej Tvári: VIDEO Chlapi ledva dýchali!

Známe Slovenky ako sexi The Pussycat Dolls. Zobraziť galériu (12)
Známe Slovenky ako sexi The Pussycat Dolls. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer televízia Markíza odvysiela 5. epizódu šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome. Už je akýmsi zvykom, že klasických osem vystúpení súťažiacich osvieži aj jedno nesúťažné číslo. Tentokrát sa sexi slovenské krásky zahrajú na The Pussycat Dolls. A chlapi pri pohľade na ich úsporné kostými a zvodné pohyby ledva dýchali!

Šesticu zvodných kočiek z americkej skupiny The Pussycat Dolls stvárnili nemenej sexi Slovenky: modelka Saša Gachulincová, speváčky Veronika Strapková, Mamba Dasha Šarközyová, Ivana Regešová a Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS. 

VIDEO: Známe Slovenky ako The Pussycat Dolls v markizáckej Tvári

Známe Slovenky ako sexi Pussycat Dolls: Chlapi ledva lapali po dychu! (Zdroj: Tv Markíza)

A hoci vystúpenie to bolo naozaj kvalitné a na svoje si prišli aj ženy, rozhodne viac tento potešilo prítomných pánov. Svedčí o tom aj reakcia porotcov. Zatiaľ čo Mário Kuly Kollár a Juraj Šoko Tabaček sa po čísle okamžite postavili, ich dve ženské kolegyne - Lujza Garajová Schrameková a Zuzana Kubovčíková Šebová zostali sedieť. 

SEXI špeciálne vystúpenie v
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tv Markíza)

A dôvod bol vraj úplne jednoduchý, priznala ho prvá zo spomínaných - závisť. „My sme sa nepostavili, lebo sme vám trochu závideli... Hovorím za seba,“ vysvetlila Lujza. Treba však povedať, že jej kolegyňa Zuzka je vo vysokom štádiu tehotenstva, a tak v jej prípade zohráva úlohu aj fakt, že sa jej už zo stoličky tak ľahko nevstáva.

No ale ďalšie slová sú už zbytočné. Ukážku vystúpenia si pozrite vo VIDEU vyššie!

Saša Gachulincová, Veronika Nízlová, Veronika Strapková, Mamba Dasha Šarközyová, Daniela Nízlová a Ivana Regešová ako The Pussycat Dolls.
Zobraziť galériu (12)
Saša Gachulincová, Veronika Nízlová, Veronika Strapková, Mamba Dasha Šarközyová, Daniela Nízlová a Ivana Regešová ako The Pussycat Dolls.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeThe Pussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu