Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávne Češky zúria: Ich prsia sú na Instagrame!

Aj Monika Bagárová podporuje dojčenie. Zobraziť galériu (5)
Aj Monika Bagárová podporuje dojčenie. (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Negatívne reakcie ich hnevajú! Viaceré mamičky českého šoubiznisu sa v týchto dňoch rozhodli zverejniť na sociálnej sieti Instagram momentku, na ktorej dojčia svoje ratolesti. Chceli takýmto spôsobom dať najavo, že hoci ide o pomerne intímnu chvíľku, nie je to nič, za čo by sa mali hanbiť a byť kritizované.

Česká modelka Jitka Nováčková, ktorá sa do povedomia Slovákov dostala aj ako moderátorka speváckej šou SuperStar, sa nedávno stala mamičkou. Starostlivosť o dcérku Leah si naplno užíva a o momentky zo života matky sa delí aj so svojimi followermi. 

Nedávno ju pobavilo, že jej dcérka si počas dojčenia uložila pršteky na ruke tak, akoby ukazovala vztýčený prostredník. Popri reakciách pobavených fanúšikov sa však objavili aj drsné komentáre. V nich ľudia blondínku kritizovali za to, že na sociálnej sieti zverejňuje tieto zábery, lebo chce pretŕčať svoje prsia a nevie inak zaujať. 

VIDEO: Jitka Nováčková takto zareagovala na kritiku a negatívne komentáre od jej followerov.

Bývalá moderátorka SuperStar prehovorila o dojčení: Nemá to byť SEXI! (Zdroj: Instagram J.N.)

Svoju kamarátku sa rozhodli podporiť aj iné prominentné mamičky českého šoubiznisu. Napríklad moderátorka Zorka Hejdová, ktorá je ešte v radostnom očakávaní, či manželka moderátora Libora Boučka - Gabriela, tvár spravodajstva na Prime - Sandra Pospíšilová, fitnesska Klára Medková a speváčka Monika Bagárová. 

„Prečo sa niektorí ľudia pohoršujú nad fotkou pri dojčení, alebo keď niektorá mamička dojčí na verejnosti? Odhalené zadky a prsia, ktoré vidíte hneď, keď ráno prídete na Instagram, to je ok? Nikomu to nevadí? Dojčenie vnímam ako krásne prepojenie mňa a mojej Ruminky. Nehanbím sa za to,” pridala svoj názor Bagárová.

Zábery ďalších promi mamičiek nájdete v GALÉRII>>

Monika Bagárová zverejnila fotku, na ktorej dojčí svoju 10-mesačnú dcérku Ruminku.
Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová zverejnila fotku, na ktorej dojčí svoju 10-mesačnú dcérku Ruminku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monika BagárováJitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu