Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce VIDEO Bagárovej partnera s ročnou dcérkou: Preboha! Takto hazardoval s dcérkiným životom

Makhmud Muradov s dcérkou. Zobraziť galériu (10)
Makhmud Muradov s dcérkou. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Maximálne nezodpovedné konanie! Monika Bagárová (26), ktorá by mala opäť zasadnúť do poroty speváckej šou SuperStrar, svoju rozkošnú dcérku Rumiu pred svetom neskrýva. Práve naopak. Fotkami malej princezničky sa rada pochváli. V uplynulých dňoch aj jej parter Makhmund Muradov (31) zverejnil na sociálnej sieti Instagram video s dcérkou. Namiesto nadšenia sa však dočkal šokujúcich a pobúrených reakcií.

Speváčka Monika Bagárová a bojovník MMA Makhmud Muradov tvoria krásny a sympatický pár. Pred viac ako rokom sa im narodila dcérka Rumia, ktorá im robí veľkú radosť. Dievčatko nedávno oslávilo svoje 1. narodeniny a tým najkrajším darčekom nepochybne bolo to, že sa jej otec po dlhšej dobe vrátil z rodného Uzbekistanu. Tam riešil rodinné problémy a biznis. 

Makhmud Muradov
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Chvíle s dcérkou si zápasník naozaj užíva. O spoločné momenty sa delí aj s followermi na sociálnych sieťach. V týchto dňoch tam ale v rámci instastories zverejnil video, ktoré mnohých šokovalo. Makhmud sa totiž kameroval pri tom, ako sedi za volantom svojho luxusného vozidla a na kolenách mu sedí práve jeho malička dcérka. 

Pri sledovaní videa bolo vidno, že auto síce ide pomaly, ale aj napriek tomu bolo konanie Rumiinho otecka maximálne nezodpovedné. Makhmud akosi pozabudol, že na ceste nie sú sami a akýkoľvek náraz by pre jeho nepripútanú dcérku mohol byť život ohrozujúci.

Makhmud Muradov
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monika BagárováMakhmund Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu