Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Klebety o ROZCHODE markizáckej krásky: Zvláštne vyjadrenia a potom... Ehm!

Zobraziť galériu (4)

BRNO - Čudné manévre! Porotkyňa speváckej šou SuperStar - Monika Bagárová (27), nepatrí medzi jedincov, ktorí si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Na sociálnych sieťach sa často chváli svojou rozkošnou dcérkou Rumiou. Už dlhšie ale nezverejnila zábery s otcom svojej princezničky - Makhmudom Muradovom (31). To zrejme viedlo k špekuláciám, že sa rozišli. Dvojica v uplynulých dňoch tieto dohady vyvrátila a... Už sa prezentujú ako šťastná rodinka!

Keď sa na sociálnych sieťach a v médiách začalo šuškať, že Monika a Makhmud sa rozišli, MMA bojovník neskrýval rozhorčenie. ,,Nech sa ľudia radšej starajú o svoj život. Že nepridávam spoločné fotky? Som športovec, a tak neviem, prečo by som mal na svoj Instagram dávať svoje súkromie. My sme s Monikou spokojní a o život ostatných sa nezaujímame. O súkromie sa nechcem deliť,” povedal pre český portál extra.cz a dodal, že ak aj spolu netrávia čas v spoločnej domácnosti, volajú si aj päťkrát denne. 


Špekuláciám je koniec: Makhmud Muradov prehovoril o "ROZCHODE" s Bagárovou... Pre TOTO ju NEPOŽIADAL o ruku!


„Nerozišli sme sa. Aj napriek tomu, že na našich Instagramoch nevidíte náš spoločný život, spoločný čas tak, ako to bolo u mňa zvykom, sme stále rodina. Z určitých dôvodov som sa to jednoducho rozhodla obmedziť,” reagovala Monika. 

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

Mnohých preto prekvapila, keď pár dní na to zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, na ktorej spolu s Rumiou a jej otcom pózujú ako šťastná rodinka. „Spolu navždy,” napísala k záberom. Komentár prekvapivo pridal aj Makhmud, ktorý na Instagrame odmieta riešiť svoje súkromie. „Maminka, tebe to nejako svedčí. Navždy!” napísal športovec. 

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu