Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalstvo slovenského milionára: Jeho krásna žena sa takto dogabala!

Patrik Tkáč so svojou krásnou manželkou Ivetou. Zobraziť galériu (6)
Patrik Tkáč so svojou krásnou manželkou Ivetou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takto by rozhodne zaujala! Sociálne siete si obľúbilo množstvo jedincov, vrátane celebrít. Čo-to zo svojho súkromia už v online priestore dokonca ochotne odhalia i niektorí pracháči. Finančník Patrik Tkáč (47) je na Instagrame tiež aktívny a jeho príspevok z uplynulého víkendu rozhodne stojí za zmienku.

Vydarené fotky z dovoleniek, či zábery šikovných dcér a krásnej manželky. To sú príspevky, ktoré na sociálnu sieť Instagram dáva podnikateľ a finančník Patrik Tkáč. Jeden z najbohatších mužov Slovenska sa v roku 2008 oženil so sympatickou Ivetou, ktorá mu porodila dcéry Karolínu a o päť rokov mladšiu Améliu.

Galéria: Iveta Tkáčová

A hoci niet pochýb, že prominentná rodinka si nažíva v harmónii a súlade, vyzerá to tak, že krásna Iveta svojho muža tiež občas potrápi. Dôkazom je jeho víkendový príspevok na Instagrame. „Môžete, prosím, mojej žene niekto povedať, že to je príliš?! Mňa nepočúva,” napísal Tkáč k fotke, na ktorej Iveta pózuje nahodená tak, že pohľad na ňu vyráža dych. 

Sympatická brunetka má totiž na hlave farebný turban a výrazné slnečné okuliare. K ružovým nohaviciam si dala kožuch so srdiečkami a nemenej farebný šál. Zdobené metalické topánky s kožušinkou sú čerešničkou na torte. 

Reakcie finančníkových priateľov a followerov sú rôzne. Vyjadrila sa aj samotná Iveta, ktorá prezradila, že ju inšpirovala 99-ročná módna ikona Iris Apfel.

 

Viac o téme: Patrik TkáčIveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu