Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenský pracháč v spoločnosti ŠOKOVAL vzhľadom: Sivá brada, piercing v nose a výrazné líčenie!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Poriadne prekvapil! Patrik Tkáč (48) síce patrí medzi najbohatších Slovákov, avšak už nejaký ten rok si pestuje svojský imidž. S hustou šedivou bradou totiž pripomína skôr divokého dobrodruha, než uhladeného biznismana. V sobotu sa ukázal v spoločnosti a... Šokoval ešte viac!

Na topkách sme vás už informovali o veľkom úspechu Jána Ďurovčíka, ktorému sa podarilo získať licenciu na dielo Andrewa Lloyda Webbera. Hlavnými hviezdami muzikálu Škola Ro(c)ku sú talentované deti, medzi ktorými má svoje miesto napríklad aj 13-ročná Karolína Tkáčová, dcéra Patrika a Ivety Tkáčovcov. 

Ján Ďurovčík chystá novú PECKU: Takto som sa ešte NENAROBIL... VIDEO Z detí urobil ŠIALENÉ rockové hviezdy! (Zdroj: Ján Zemiar)

Počas uplynulého víkendu sa konala predpremiéra, na ktorej rodičia talentovanej Karolíny nemohli chýbať. A veru, úspešný tatko si dal na svojom vzhľade ozaj záležať. Patrik Tkáč sa totiž predviedol nahodený ako brutálny rocker a v dave sa veru nestratil. 

Fotkou, na ktorej pózuje s vyčesanými vlasmi i bradou, náušnicou v nose a výraznými očnými linkami sa pochválil aj na sociálnej sieti Instagram. Čo na takúto podobu úspešného biznismana hovoríte?

Slávnostné premiéry muzikálu School of Ro(c)k sú naplánované na 10. a 12. septembra. Lístky si môžete zákupiť v sieti Predpredaj.sk

Viac o téme: Patrik TkáčSchool of Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu