Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Posledné vystúpenie zosnulej legendy: VIDEO Pohľad na Roba Kazíka vás dojme... Kam sa podela jeho energia?!

Takto vyzeralo posledné vystúpenie Roba Kazíka! Zobraziť galériu (5)
Takto vyzeralo posledné vystúpenie Roba Kazíka! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prvý februárový deň v roku 2021 umelecké nebo opäť zaplakalo. Len deň po tom, čo zomrel herec Andy Hryc, naposledy vydýchol ďalší známy umelec. Svet navždy opustil legendárny spevák šlágrov Robo Kazík († 73).

Správy o smrti Roba Kazíka sa začali šíriť 1. februára. Jeho mŕtve telo vraj v dome v Topoľčiankach našla manželka Mária, príčinou jeho smrti bol už podľa prvých správ infarkt. Problémy so srdcom mal údajne dlhší čas pred svojím náhlym skonom.

Posledné vystúpenie zosnulej legendy: VIDEO Pohľad na Roba Kazíka vás dojme... Kam sa podela jeho energia?! (Zdroj: TV Markíza)

Ešte predtým, než spevák nečakane zomrel, stihol absolvovať niekoľko nakrúcaní. Jedným z jeho posledných bolo účinkovanie v populárnej markizáckej Chart show, ktorá bude odvysielaná už dnes večer. Tentokrát budú témou najväčšie slovenské šlágre, no a tak niet divu, že pozvanie prijali práve dvaja najznámejší speváci evergreenov - Eva Máziková a Robo Kazík. 

Robo Kazík stihol prijať účinkovanie v markizáckej Chart show, tá bude odvysielaná už dnes večer!
Zobraziť galériu (5)
Robo Kazík stihol prijať účinkovanie v markizáckej Chart show, tá bude odvysielaná už dnes večer!  (Zdroj: TV Markíza)

Posledné vystúpenie zosnulej legendy:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zosnulý spevák vystúpil s jedným zo svojich najväčších hitov. Na pódiu odspieval ikonickú pieseň Vzdialená, ktorú asi poznáme naozaj takmer všetci. Pri pohľade na umelca a jeho vystúpenie však niečo tak trošku nesedí. Kedysi bol známy tým, že z neho energia sršala na všetky strany, tentokrát takmer celý čas stál na mieste a chýbali aj jeho povestné úsmevy. 

Jeho vystúpenie si môžete pozrieť vo videu vyššie, viac uvidíte už dnes večer v Chart show na obrazovkách televízie Markíza! 

Viac o téme: VideoZomrelRobo KazíkVzdialená
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu