Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantné tajomstvá zosnulého Štaidla: Manželku mal podvádzať s mladučkou Darou, vraj ho očarila sexualitou!

 Manželku mal podvádzať s mladučkou Darou! Zobraziť galériu (5)
Manželku mal podvádzať s mladučkou Darou!

BRATISLAVA - Česko-slovenský umelecký svet je dnes v obrovskom smútku. Okrem toho, že leukémii podľahol herec Andy Hryc (†71), do neba odišiel aj ikonický hudobník a skladateľ Ladislav Štaidl (†75). Ten podľa najnovších informácií ráno podľahol komplikáciám spojeným s koronavírusom, pre ktorý ho siedmeho januára hospitalizovali v nemocnici na ARO oddelení.

Štaidl bol v českom šoubiznise okrem svojho talentu známy aj tým, že bol veľkými milovníkom krásnych žien. Jedným z jeho najznámejších vzťahov je ten so zosnulou Ivetou Bartošovou (†48). Dvojica spolu žila 13 rokov, splodili syna Artura, z ktorého je dnes 24-ročný dospelý muž. A, bohužiaľ, zároveň aj sirota, keďže jeho slávna mama zomrela 29. apríla 2014. 

Galéria: Zomrel Ladislav Štaidl
Práve ona však v minulosti prehovorila o Štaidlovom údajnom romániku s Mahulenou Bočanovou, no taktiež so známou slovenskou popovou divou. A nejde o nikoho iného, ako o Daru Rolins. V knihe Neměla jsem se narodit Bartošová uviedla, že v čase, kedy si mal muzikant užívať s Darou, naša speváčka vraj dokonca ešte nebola ani plnoletá a údajne práve ju Iveta ako milenka nahradila. 

Zosnulá Iveta Bartošová vo svojej knihe zverejnila mená údajných mileniek Ladislava Štaidla. Medzi nimi aj Daru Rolins.
Zobraziť galériu (5)
Zosnulá Iveta Bartošová vo svojej knihe zverejnila mená údajných mileniek Ladislava Štaidla. Medzi nimi aj Daru Rolins.  (Zdroj: Topky.sk)

„Boli spolu dlho. Začali si spolu na zájazdoch a potom si ju bral do Apolinářské. O tom, ako tam za ním dochádza, mi v čase, keď sme ešte boli len kolegovia, dokonca rozprával. Vtedy to ešte nebol jeho dom, mal tam iba tú garsónku. Taký brloh, kam si bral dievčatá, ako už som o tom hovorila - Daru Rolincovú, Jitku Zelenkovú a všetky ostatné. Keď sme sa do seba s Láďom zamilovali, povedal mi, že to s Darou ukončil. Viem, že neklamal." uviedla Bartošová v spomínanej knihe. 

O Dare sa v knihe Iveta zmieňovala aj v súvislosti so Štaidlovou bývalou manželkou Annou, s ktorou bol ženatý do roku 2001. Tá vraj o ich romániku taktiež vedela. „Koľkokrát som za ním prišla do Jevan točiť a Darinka prišla z izby vyspinkaná, vyfúkané vlásky. A Láďova manželka Aňa bola totálne namol. Tam sa diali strašné veci. On si tam normálne vodil iné ženské ... Musela strašne trpieť. Láďa mal niekoľko mileniek súčasne. V tej dobe som to len sledovala a hovorila si: Preboha, to je niečo strašné," píše sa v Bartošovej knihe. 

Dara vraj žiadny románik so Štaidlom nemala. Uviedla, že jeho slová a takisto aj vyjadrenia Ivety Bartošovej, boli iba pomstou.
Zobraziť galériu (5)
Dara vraj žiadny románik so Štaidlom nemala. Uviedla, že jeho slová a takisto aj vyjadrenia Ivety Bartošovej, boli iba pomstou.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Koniec-koncov, o pletkách s Darou hovoril aj sám Štaidl. A taktiež práve vo svojej knihe. „Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou Rolincovou v čase, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najskôr ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr tiež nečakanou sexualitou," uviedol muzikant. 

Dara však tieto jeho slová popierala a hovorila, že pikantné vyjadrenia sú pomstou kvôli tomu, že s ním prestala spolupracovať. A o to isté vraj išlo Bartošovej - s tým rozdielom, že tá sa jej vraj chcela mstiť za urážlivé slová na adresu jej speváckej kariéry, ktorými sa Dara Ivety mimoriadne dotkla. Aktuálne je však už všetkým špekuláciám koniec a to, ako to skutočne bolo, vieš už zrejme len samotná Rolins.

Viac o téme: ZomrelIveta BartošováDara RolinsLadislav Štaidl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu