Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Lenivého Miša z Farmy by ste dnes nespoznali: FOTO Poriadne pribral, vyholil sa a je celý potetovaný!

Lenivého Miša z Farmy by ste dnes nespoznali! Zobraziť galériu (4)
Lenivého Miša z Farmy by ste dnes nespoznali!

NITRA - Uplynulo už viac ako 5 rokov odvtedy, čo sa na markizáckych obrazovkách vysielala 6. séria Farmy. Jednou z najvýraznejších postavičiek v spomínanej sezóne bol Nitran Michal Pavlík. Ten sa už pred príchodom prezentoval ako synáčik bohatých rodičov a netajil sa tým, že práca ho veľmi neláka...

Michalovi však pobyt na statku nakoniec celkom prospel a hoci sa za robotou na Farme netrhal, napokon si predsa len získal divácke sympatie. Dva roky po skončení súťaže sa o ňom na chvíľu začalo opäť hovoriť. Dal sa totiž dokopy s kontroverznou Janou Brezinovou, ktorá účinkovala v 8. sérii rovnakej šou. A potom o ňom bolo ticho. 

Takto vyzeral Michal v čase, keď súťažil v šiestej sérii Farmy
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeral Michal v čase, keď súťažil v šiestej sérii Farmy

Medzitým však ubehlo veľa času a aktuálne by ste niekdajšieho markizáckeho lenivca zrejme nespoznali. Michal sa totiž výrazne zmenil. Už na prvý pohľad najviac prekvapí jeho telo - Pavlík totiž akosi narástol do oveľa väčších rozmerov a okrem toho obrovskú časť jeho kože teraz prekrývajú výrazné tetovania. 

Michal Pavlík prešiel výraznou zmenou
Zobraziť galériu (4)
Michal Pavlík prešiel výraznou zmenou  (Zdroj: Facebook M.P.)

Vykašľal sa aj na vyčesané blond vlasy, ktoré si predtým starostlivo upravoval. Aktuálne ich má takmer dohola, na niektorých fotografiách dokonca nosí aj bradu. To, čo sa nezmenilo, je evidentne jeho láska k luxusu. S kamarátmi si pravidelne užíva exotické dovolenky a dopustiť nedá ani na exkluzívne značky oblečenia. 

Lenivého Miša z Farmy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook M.P.)

Viac o téme: Michal Pavlík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu