Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Náhla smrť v jojkárskom Siedmom nebi: Vysielania svojho príbehu sa nedožil!

Reláciu V siedmom nebi zasiahla náhla smrť. Zobraziť galériu (2)
Reláciu V siedmom nebi zasiahla náhla smrť. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V nedeľu večer sa na obrazovkách televízie Joj objavil príbeh pani Ľubice, ktorej rodičia počas druhej svetovej vojny zachránili židovskú rodinu. Vďaka relácii V siedmom nebi sa mohla stretnúť s ich synom Petrom, ktorý žije v Izraeli. No krátko po natáčaní prišla smutná správa - statočný pán sa vysielania svojho príbehu nedožil.

Pani Ľubica sa narodila počas druhej svetovej vojny. Jej otec sa vďaka svojmu mimoriadne odvážnemu a ľudskému činu stal významným občanom mesta Oščadnica, dokonca po ňom pomenovali jediné námestie. Počas druhej svetovej vojny totiž zachránil jednu židovskú rodinu, ktorá neskôr len vďaka nemu mohla začať nový život v Izraeli. 

Pani Ľubica veľmi túžila stretnúť sa s ich synom Petrom. Zdravotný stav starého pána nedovoľoval, aby pricestoval na Slovensko, preto musela vycestovať ona za ním do zahraničia. A podarilo sa - dvojica sa skutočne stretla, Peter, vďačný za svoj život, poslal podľa starého izraelského zvyku po Ľubici kamienky na hrob jej rodičov. 

Jeho zdravotný stav už vtedy nebol najlepší. No každý veril, že sa vysielania svojho príbehu na obrazovkách Jojky dočká. No bohužiaľ už krátko po natáčaní sa k Vilovi Rozborilovi dostala smutná správa. Informoval o nej po vysielaní relácie V siedmom nebi na sociálnej sieti Facebook. 

„Odpočívaj v pokoji, Peťo. Statočný, rovný a vďačný človek. Česť tvojej pamiatke. A môj obdiv má pani Ľubica. Vniesla do Siedmeho neba skutočnú noblesu a vznešenosť. Ďakujem, priatelia, že som vás  mohol spoznať,“ napísal na svojom facebookovom profile. 

Vilo Rozboril informoval o smrti pána Petra na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (2)
Vilo Rozboril informoval o smrti pána Petra na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook V.R.)

Viac o téme: V siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu