Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Srdcervúce slová slovenskej krásky: Porodila mŕtvu dcérku... Tá bolesť nikdy neodíde!

Osud jej dal tú najhoršiu ranu Zobraziť galériu (4)
Osud jej dal tú najhoršiu ranu (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Zrejme neexistuje väčšej bolesti, ako keď rodičia prídu o svoje dieťa. Bohužiaľ, takúto trpkú ranu od života dostali už mnohí a ako sme sa mohli už niekoľkokrát presvedčiť, nešťastie neobchádza ani známe tváre. A svoje o tom vie, bohužiaľ, aj druhá vicemiss Slovensko 2015 Petra Sliacka.

Tá v decembri 2018 prežívala najhoršie obdobie vo svojom živote. V pokročilom štádiu tehotenstva, keď sa spolu s manželom pripravovali na príchod vytúženej dcérky, sa všetko zrazu otočilo. Namiesto radosti z bábätka dvojica prežívala obrovské muky. Až do novembra vyzeralo všetko ideálne. Lenže Petra, ktorá neustále pridávala tehotenské príspevky, zrazu na Instagram prestala prispievať.

Galéria: Petra Sliacka

Keď sme sa vtedy s misskou pokúšali spojiť, na naše otázky nereagovala a profil si úplne vymazala. Až v januári 2019 vyšlo najavo, čo sa stalo a zdrvená kráska priznala, že prišla o dieťatko. Stalo sa tak len tri týždne pred termínom pôrodu.  „Dva mesiace dozadu sa mi zrútil svet. Priviedla som naň Ameliu, našu dcérku, bez tlčúceho srdiečka,“ zverila sa Petra niekoľko týždňov po tejto tragédii s tým, že na príčinu toho, čo sa stalo, nedokázali prísť ani lekári. 

Petra Sliacka prišla pred dvomi rokmi o dcérku. Dnes hovorí, že bolesť, ktorú pre jej stratu cíti, nikdy nezmizne.
Zobraziť galériu (4)
Petra Sliacka prišla pred dvomi rokmi o dcérku. Dnes hovorí, že bolesť, ktorú pre jej stratu cíti, nikdy nezmizne.  (Zdroj: Instagram P.S.)

Petre však napokon život po krutej rane doprial a opäť otehotnela. A v decembri minulého roka na svet priviedla dcérku Tamarku. Tá aktuálne oslavuje svoje prvé narodeniny a Sliacka si materstvo užíva plnými dúškami. Na svojho anjelika, ktorý ju stráži z neba, však, samozrejme, nezabudla. No a aj dva roky po tejto tragédii nosí v srdci obrovskú bolesť. To, čo cíti, opísala na svojom Instagrame, kde sa jej fanúšička spýtala, či má k zosnulej dcérke citový vzťah. 

„Áno a úplne prirodzene. Amelia je našou súčasťou. 9 mesiacov som ju nosila pod srdcom. Cítila každý jej pohyb. Porodila som ju a pochovala. Nedá sa tváriť, že sa to nestalo. Nedá sa nemať citový vzťah. Neprejde deň, čo si na ňu nespomeniem. Keď vidím dvojročné detičky, vždy mi napadne, aká by bola. A veľakrát mi je ťažko, hlavne v tomto období, keď sa blíži "výročie". Lebo tá bolesť neodišla a myslím, že nikdy neodíde. Len nie je taká paralyzujúca ako predtým,” vyznala sa úprimne Petra, ktorá bude nosiť svoju dcérku v srdci už navždy. 

Pred rokom sa Petra stala mamičkou malej Tamarky.
Zobraziť galériu (4)
Pred rokom sa Petra stala mamičkou malej Tamarky.  (Zdroj: Instagram P.S.)

Viac o téme: Petra Sliacka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu