Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Beňová (52) prezradila detaily pôrodu: Dcérka mala omotaný pupočník okolo krku!

Monika Beňová prezradila detaily príchodu jej dcérky na svet. Zobraziť galériu (7)
Monika Beňová prezradila detaily príchodu jej dcérky na svet. (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Monika Beňová sa v nedeľu stala dvojnásobnou mamou. V 52 rokoch priviedla na svet dievčatko, ktorému s partnerom dali meno Lea. Dnes sa už poslankyňa pomaly zberá z nemocnice domov. Pri tejto príležitosti si zaspomínala na pôrod. Dcérka mala omotaný pupočník okolo krku!

Monika Beňová porodila v nedeľu ráno. Pár hodín potom sa touto informáciou pochválila aj sama na sociálnych sieťach a pridala aj fotku svojho malého pokladu. V týchto chvíľach sa čerstvá mamička pomaly chystá na odchod z nemocnice. No a pri tejto príležitosti zaspomínala na moment, kedy priviedla dcérku na svet. 


Monika Beňová porodila: V 52 rokoch priviedla na svet dievčatko!


„Moji milí, mala som toho trochu viac za ostatný čas, takže najdôležitejšie momenty v skratke. 1. 11. 2020 si vybrala naša dcérka a ráno o 8:30 prišla na svet. Môj muž bol pritom a povedal len, že je nádherná,“ opísala najdôležitejšie chvíle svojho života Beňová. Malá Lea vraj prišla na svet s malou komplikáciou. 


Čerstvá mamička Monika Beňová (52): Prvé FOTO z pôrodnice... Pozrite na tú malú princeznú!


„Podľa mňa bola skôr modrá, ale bolo to tým, že mala pupočník okolo kŕčiku malého. Inak je fakt nádherná. Už nie je modrá, je ružová, má modré oči, plavé vlasy a jamky v lícach, keď sa usmieva,“ opísala dievčatko šťastná mamička. „Lea je drobunká, jej život je spánok, papanie a všetko čo, čo nájdem potom v plienočke,“ dodala. 

„Najradšej spí na mne, avšak ja musím pri tom sedieť. Má trochu vymenený deň a noc, ale to je v pohode. Milujeme ju. Ja ju mám stále pri sebe, prakticky odkedy sa narodila, v izbe. Všetko sa spolu učíme za behu a som síce unavená a polámaná, ale od zajtra už na ňu budeme doma viacerí,“ opísala s tým, že toto je zatiaľ to najdôležitejšie, čo sa jej stalo za posledný týždeň... A za ostatné roky. 

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu