Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monika Beňová porodila: V 52 rokoch priviedla na svet dievčatko!

Monika Beňová sa stala mamou. Zobraziť galériu (6)
Monika Beňová sa stala mamou. (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Politička Monika Beňová v júli šokovala, keď oznámila, že v 52 rokoch je tehotná. Minulý týždeň bola dokonca nemocnici, no hoci predpokladala, že bábätko privedie na svet v stredu, lekári ju poslali domov. Aktuálne sa však dostala na verejnosť správa, že europoslankyňa sa stala mamou - na svet priviedla dievčatko!

O tom, že politička dnes porodila dievčatko, informoval web Ereport. „Všetko je tak, ako má byť, je to naša malá čarodejnica, škorpiónka. Sekcia trvala 20 minút a Lea váži skoro 3 kg. Už ju mám pri sebe,“ prezradila Beňová s tým, že jej partner Ľubomír Klčo bol pri pôrode a bol veľmi dojatý.


ŠOK v slovenskej politike: Europoslankyňa Monika Beňová (51) je tehotná!


Že pôrod môže prísť už každú chvíľu, avizovala europoslankyňa minulý týždeň v stredu. Na sociálnu sieť Facebook zavesila fotku z nemocnice. „Tak my ideme do cieľovej rovinky. Lea sa má fantasticky a rastie, jej mamča má trochu vyšší tlak a cukor a takéto tie záverečné problémiky, ale zvládneme ich,“ písala Beňová. 


Tehotenstvo Beňovej sa zrejme blíži do vytúženého finále: Náhle FOTO z nemocnice!


V komentároch pod príspevkom potom prezradila, že rodiť bude zrejme o týždeň v stredu. Pred predpokladaným termínom ju však lekári poslali domov. Bábätko sa na svet vypýtalo až o pár dní neskôr - presne na prvý novembrový deň. Čerstvej mamičke gratulujeme!

Z Moniky Beňovej je mama malej dcérky.
Zobraziť galériu (6)
Z Moniky Beňovej je mama malej dcérky.  (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu