Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celoplošnému testovaniu sa nevyhla ani JOJka: Známe tváre to majú za sebou… 530 testov!

Jojkári majú už testovanie za sebou. Zobraziť galériu (4)
Jojkári majú už testovanie za sebou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na území celej krajiny odštartovala prvá fáza celoplošného testovania obyvateľov. Tomu sa nevyhla ani televízia Joj, ktorá ešte včera priamo na Kolibe nechala pretestovať všetkých svojich zamestnancov. Urobených bolo dokopy 530 testov!

V čase, keď zvyšok Slovenka netrpezlivo čakal na víkend, známe tváre z obrazoviek Jojky sa už v piatok na svojich profiloch chválili, že povinné testovanie majú úspešne za sebou. Televízia totiž zorganizovala súkromné odbery priamo na Kolibe - a to rovno presnejšími PCR testami. 

Moderátori a redaktori tak prišli v stanovený čas do priestorov televízie a bez dlhého čakania v radoch rýchlo vybavili, čo bolo treba. Niet preto divu, že túto možnosť využilo veľké množstvo zamestnancov. Dokonca mohli prísť aj ich najblizší. „Záujem o testovanie bol enormný, za deň prišlo približne 530 ľudí,“ dozvedeli sme sa v Jojke. 

Jojka zorganizovala testovanie ešte v piatok priamo v priestoroch televízie.
Zobraziť galériu (4)
Jojka zorganizovala testovanie ešte v piatok priamo v priestoroch televízie.  (Zdroj: TV JOJ)

Jedinou nevýhodou bolo, že výsledok sa testovaní nedozvedeli hneď, ako to býva pri antigénových testoch. Podľa našich informácií by ho mali vedieť až v priebehu nedele. „Ďakujem televízii JOJ za vybavenie a profesionálne zorganizoavnie RT-PCR testu pre nás jojkárov a našich najbližších. Po teste som dostal ovocný balíček a výherný žreb,“ podelil sa na sociálnej sieti Dárius Haraksin.

Testovania sa zúčastnila aj Erika Barkolová. Po vykonaní odberu dostala balíček s ovocím a výherný žreb.
Zobraziť galériu (4)
Testovania sa zúčastnila aj Erika Barkolová. Po vykonaní odberu dostala balíček s ovocím a výherný žreb.  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Tv Joj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu