Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

52-ročná česká hviezda prišla o prsia: Začala na sebe makať... FOTO Wau, to je božské telo!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Slováci ju poznajú najmä ako princeznú Jasněnku, no jej život v posledných mesiacoch rozhodne nevyzeral ako z rozprávky. Reč je o herečke Michaele Kuklovej (52), ktorá vo februári šokovala priznaním, že bojuje s rakovinou a prišla o obe prsia. A potom prišla ďalšia rana...

Česká bojovníčka sa kvôli rakovine rozišla so svojím partnerom Josefom Wittnerom (40). Nechcela, aby sa pre ňu trápil a ľutoval ju. Svoje zohrala aj skutočnosť, že musela podstúpiť spomínanú operáciu, po ktorej sa, bohužiaľ, mnohé dámy prestanú cítiť ako skutočné ženy. On sa ale nedal a svojej milovanej dokázal skutočnú lásku. A tak po rozchode prišli zásnuby. 

Galéria: Michaela Kuklová vo filmoch a rozprávkach
Po náročných mesiacoch sa začalo všetko obracať k dobrému a Michaela svoj život žije absolútne naplno. A aj napriek tomu, že jej vek prekročil okrúhlu päťdesiatku, rozhodla sa zamakať na svojom zdraví i postave. No a oplatilo sa. Telo, ktorým sympatická brunetka disponuje, by jej mohli závidieť o polovicu mladšie kočky. Ona sama priznala, že s myšlienkou dať sa do formy sa pohrávala už v čase, keď mala asi 25 rokov, no mylne si myslela, že je neskoro. 

Michaela Kuklová je konečne opäť šťastná
Zobraziť galériu (4)
Michaela Kuklová je konečne opäť šťastná  (Zdroj: Facebook)

52-ročná herečka sa pochválila takýmto parádnym telom
Zobraziť galériu (4)
52-ročná herečka sa pochválila takýmto parádnym telom  (Zdroj: Instagram M.K.)

„Pripadala som si stará. Lenže po päťdesiatke ma prinútilo zdravie a výsledky sú poznať už po krátkej dobe. Musím sa sama sebe smiať, aká hlúpa som bola. Viem, že sú tu ešte tukové vankúšiky a ja mám vďaka cvičeniu poriadny apetít, tak ich asi len tak nezhodím, ale mám radosť, ako som spevnila svoje tvary a že sa menia,” napísala Michaela k parádnej fotke svojho tela na Instagrame a na záver dodala, že obrovským benefitom zmeny životného štýlu je aj jej psychika, ktorá je konečne vyrovnaná. Miška, len tak ďalej! 

Viac o téme: Michaela Kuklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu